Inleiding tot data science & analytics in R

Tijdsduur

Inleiding tot data science & analytics in R

NCOI Learning
Logo van NCOI Learning
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 NCOI Learning heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

NCOI Learning biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Brussel (stad), Charleroi, Gent, Leuven, Luik, Mechelen

Beschrijving

De Data Scientist is het beroep van de toekomstIn onze digitale wereld is het noodzakelijk dat bedrijven betere beslissingen sneller kunnen nemen. Om te overleven moeten bedrijven efficiënt en wendbaar zijn. Om het verschil te maken moeten ze nieuwe diensten en producten ontwikkelen op maat van de klant. Het gedrag en de verwachtingen van de klanten echt doorgronden en hier op de juiste manier op inspelen is hierbij van cruciaal belang. Data Science en de toepassing van Analytics technieken waarbij we waardevolle inzichten halen uit historische data (en zelfs voorspellingen voor de toekomst) is dan ook een onmisbare 'vaardigheid' geworden. Maar wat is Analytics precies? Op welke manier versc…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data science met R, R, Big Data, Data Analyse en Data Science.

De Data Scientist is het beroep van de toekomstIn onze digitale wereld is het noodzakelijk dat bedrijven betere beslissingen sneller kunnen nemen. Om te overleven moeten bedrijven efficiënt en wendbaar zijn. Om het verschil te maken moeten ze nieuwe diensten en producten ontwikkelen op maat van de klant. Het gedrag en de verwachtingen van de klanten echt doorgronden en hier op de juiste manier op inspelen is hierbij van cruciaal belang. Data Science en de toepassing van Analytics technieken waarbij we waardevolle inzichten halen uit historische data (en zelfs voorspellingen voor de toekomst) is dan ook een onmisbare 'vaardigheid' geworden. Maar wat is Analytics precies? Op welke manier verschilt het van de klassieke Business Intelligence? En hoe past Data Science in dit plaatje? Aan de slag met AnalyticsDe gebruikte methodes in deze cursus zijn software onafhankelijk. Maar voor de oefeningen en demo’s zullen we gebruik maken van het programma R en RStudio. R is een data analyse programma uit de open source gemeenschap en kan kosteloos en vrij gebruikt worden onder de GNU licentie. RStudio is een ontwikkelingsomgeving met een gebruiksvriendelijke grafische user interface, een R code editor, met debugging en visualisatie tools. Net zoals R kan ook RStudio kosteloos gebruikt worden onder de GNU licentie. Gelieve uw eigen laptop mee te brengen naar deze opleiding.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.