Nederlandse Beauty School

Adres:

Wijnhaven 72/86
3011WTRotterdam

Beschrijving

De Nederlandse Beautyschool is de nummer 1 in de wereld van de Beauty!

Het professionele opleidingsinstituut is erkend geregistreerd door het Centraal examenbureaus als TCI en het Nagelgilde om je optimaal te scholen en te diplomeren.

De Nederlandse Beautyschool is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een hoogstaand opleidingsinstituut in de uiterlijke verzorgingsbranche. Het opleidingsinstituut…

Lees de volledige beschrijving

De Nederlandse Beautyschool is de nummer 1 in de wereld van de Beauty!

Het professionele opleidingsinstituut is erkend geregistreerd door het Centraal examenbureaus als TCI en het Nagelgilde om je optimaal te scholen en te diplomeren.

De Nederlandse Beautyschool is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een hoogstaand opleidingsinstituut in de uiterlijke verzorgingsbranche. Het opleidingsinstituut kenmerkt zich door de vele verschillende opleidingen van o.a. Visagie, Schoonheid, Mode & Kappen. Voor de opleidingen is geen specifieke vooropleiding nodig, het is voor iedereen toegankelijk. Vanaf punt nul word je opgeleid tot een professional.

Er is een ruim aanbod aan combinatieopleidingen. Hoe meer je in je vingers hebt des te meer mogelijkheden zijn er voor je op de arbeidsmarkt. je kunt jezelf onderscheiden van concurrenten door professionele- en veelzijdige scholing. De Nederlandse Beautyschool staat hiervoor garant. Hierdoor kan je jezelf op een bijzondere wijze profileren en vergroot je kans op een uitdagende baan in de wereld van beauty.

De All Round Beauty dagopleidingen zijn al meer dan 20 jaar een begrip. Mening student is je al voor gegaan en heeft zich laten inspireren door de wereld van televisie, fotoshoots, modeshows, theater en musicals. De All Round Beauty opleidingen kenmerken zich door het hoge praktijkgehalte. Je wordt begeleid door professionele docenten met jarenlange praktijkervaring die werken volgens de laatste trends.

Een belangrijk aspect bij de opleiding is de persoonlijke benadering van de school. Ondanks de grote groei is de individuele begeleiding, de gezelligheid en de kleinschaligheid niet verloren gegaan. De opleiding heeft hierdoor een hoge kwaliteitsvoorwaarden. De vraag naar goed opgeleide vakmensen is groot, iets wat de Nederlandse Beautyschool al 25 haar niet uit het oog verliest.

De Nederlandse Beautyschool biedt zowel dag-avond- als weekendopleidingen aan. Wanneer je interesse hebt in een combinatieopleiding, die niet vermeld staat in de brochure/pagina, neem dan contact op. Wij helpen je graag verder dus maak een vrijblijvende persoonlijk gesprek voor advies op maat.

Ervaring met Nederlandse Beauty School?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Nederlandse Beauty School? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 24.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 22.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!