Module: Bladerdeeg

Tijdsduur

Module: Bladerdeeg

PIVA
Logo van PIVA

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Een greep uit het assortiment: bladerdeeg Franse methode, Duitse methode, appelflappen,
bladerdeegmaantjes, snelkorst, Engelse appeltaartjes, Engelse perentaartjes, vidé, abrikozenvierkantjes,
kriekentaartjes, bananentaartjes, lucifergebakjes, tompouce met gele room, carré confiture, fruittaart met
bladerdeeg, vidé met mousse en fruit, hoorntje met gele room, hoorntje met slagroom, Pithiviertaart,
frangipanetaart, rijsttaart met vruchten, rijsttaart met macarons, Zweedse appeltaart, Italiaanse appeltaart,
palmharten, hartige palmharten, kaasstengels, assortiment hartige hapjes, appelstrüdel, mattentaarten,
themagebak met bavarois en fruit, assortiment quiches op basis van bladerdeeg, bladerdeeggeb…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Een greep uit het assortiment: bladerdeeg Franse methode, Duitse methode, appelflappen,
bladerdeegmaantjes, snelkorst, Engelse appeltaartjes, Engelse perentaartjes, vidé, abrikozenvierkantjes,
kriekentaartjes, bananentaartjes, lucifergebakjes, tompouce met gele room, carré confiture, fruittaart met
bladerdeeg, vidé met mousse en fruit, hoorntje met gele room, hoorntje met slagroom, Pithiviertaart,
frangipanetaart, rijsttaart met vruchten, rijsttaart met macarons, Zweedse appeltaart, Italiaanse appeltaart,
palmharten, hartige palmharten, kaasstengels, assortiment hartige hapjes, appelstrüdel, mattentaarten,
themagebak met bavarois en fruit, assortiment quiches op basis van bladerdeeg, bladerdeeggebakjes met zoute
vulling
In deze module verwerft de cursist de technieken om
 bladerdeeg te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken en te bewaren en te verpakken. Hij houdt
hierbij rekening met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne;
 het verwerken van grondstoffen tot afgewerkt eindproduct;
 bladerdeeg manueel en machinaal te verwerken, af tewegen, te verdelen, correct te toereren, op platen
of in bakvormen te plaatsen volgens product, te doreren, te decoreren, te modelleren, te snijden
volgens vooropgestelde recepten en kwaliteitseisen, te laten rusten en verder te verwerken;
 halffabricaten bladerdeeg te kunnen bereiden en te verwerken (vullingen, crémes, garneringen,…).
 bladerdeeg te kunnen afbakken rekening houdend met het bakproces: de oven in te stellen, bakproces
op te volgen en te controleren, producten te ontvormen, op rekken teplaatsen en hierbij bakfouten
voorkomen;
 half afgebakken producten te maken, af te bakken en verder af te werken;
 bladerdeeg volgens product te kunnen afwerken om verkoopsklaar (abricoteren, glaceren,…) te maken;
 producten op basis van bladerdeeg te bewaren en te verpakken;
 de verwerking van grondstoffen tot het afgewerkte eindproduct en de verwerking van producten op basis
van bladerdeeg

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.