Masterclass Meerwerk

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Masterclass Meerwerk

SOMA Bedrijfsopleidingen
Logo van SOMA Bedrijfsopleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,4 SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,4 (uit 144 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeHarderwijk
26 jan. 2024
placeHarderwijk
19 apr. 2024
placeHarderwijk
9 sep. 2024

Beschrijving

Meerwerk, ondernemersrisico of het sluitstuk van de eindafrekening? De woordkeus meerwerk komt menigmaal negatief over. Het klinkt vaak als het zeuren van “piepende” aannemer die te laat er achter komt dat hij het project niet voor de aanneemsom kan realiseren. Ook de opdrachtgever draagt bij aan dit gevoel door het verzoek om meerwerk vaak af te doen als ondernemersrisico of de definitieve beslissing daarover vooruit te schuiven naar de eindafrekening. Tijdens deze masterclass leert u de verschillende meerwerkvormen kennen en te onderscheiden in de verschillende contractvormen. Tevens gaat u in deze masterclass ervaren hoe de intermenselijke communicatie van invloed is op het uiteindelijke …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Monteur, Chauffeur, Installatietechniek, Flensmonteur en Fietsenmaker.

Meerwerk, ondernemersrisico of het sluitstuk van de eindafrekening? De woordkeus meerwerk komt menigmaal negatief over. Het klinkt vaak als het zeuren van “piepende” aannemer die te laat er achter komt dat hij het project niet voor de aanneemsom kan realiseren. Ook de opdrachtgever draagt bij aan dit gevoel door het verzoek om meerwerk vaak af te doen als ondernemersrisico of de definitieve beslissing daarover vooruit te schuiven naar de eindafrekening. Tijdens deze masterclass leert u de verschillende meerwerkvormen kennen en te onderscheiden in de verschillende contractvormen. Tevens gaat u in deze masterclass ervaren hoe de intermenselijke communicatie van invloed is op het uiteindelijke resultaat. Het blijft noodzakelijk om dit fenomeen telkenmale onder de aandacht te brengen van uw medewerkers.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.