Het Keto dieet

Type product

Het Keto dieet

Stichting Gezondheid Nederland
Logo van Stichting Gezondheid Nederland
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Stichting Gezondheid Nederland heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 116 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in HR en #1 in Vitaliteit & Gezondheid.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

*** Bij iedere cursus krijg je een gratis cadeau. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal boeken en dvd’s of een gratis Bol.com cadeaukaart van 10 euro. De laatste is vrij te besteden en wordt na aanvraag thuisgestuurd.***

Deze cursus is zowel in het Nederlands als in het Engels (Easy Keto)

Vandaag de dag is geconstateerd dat meer dan 60 chronische ziektes te maken hebben met obesitas en overgewicht. Denk hierbij aan hartkwalen, beroertes, diabetes type 2, en kanker, maar verder nog veel meer. Tegenwoordig zijn ruim een derde van alle volwassenen en een zesde van alle kinderen zwaar overgewicht. Veel willen graag afvallen en weer controle krijgen over hun gezondheid, maar weten niet goed h…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

*** Bij iedere cursus krijg je een gratis cadeau. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal boeken en dvd’s of een gratis Bol.com cadeaukaart van 10 euro. De laatste is vrij te besteden en wordt na aanvraag thuisgestuurd.***

Deze cursus is zowel in het Nederlands als in het Engels (Easy Keto)

Vandaag de dag is geconstateerd dat meer dan 60 chronische ziektes te maken hebben met obesitas en overgewicht. Denk hierbij aan hartkwalen, beroertes, diabetes type 2, en kanker, maar verder nog veel meer. Tegenwoordig zijn ruim een derde van alle volwassenen en een zesde van alle kinderen zwaar overgewicht. Veel willen graag afvallen en weer controle krijgen over hun gezondheid, maar weten niet goed hoe.

E-book Nederlands, 53 pagina's.

Er bestaan ontzettend veel dieetrages die mensen proberen, maar dan werkt het dieet niet en geven ze het al gauw op. Het keto dieet is een van de beste als het gaat om afvallen. Dit is dus een goede keuze als je snel resultaten wilt zien die je de moed geven om vol te houden. Om echter alle voordelen van keto te krijgen moet je het wel begrijpen zodat je het dieet op de juiste manier kunt volgen. Deze eenvoudige cursus helpt je daarbij. Het eBook geeft je uitvoerige kennis over het keto dieet, inclusief ketovriendelijke recepten om uit te proberen.

De cursus is ook inclusief enkele korte video’s waarmee je nog beter voorbereid aan het keto dieet kunt beginnen. Deze video’s brengen in beeld hoe het keto dieet precies werkt en geven je praktische tips over welk eten wel en niet bij het keto dieet past. Het noemt ook de voordelen van het keto dieet, biedt je motivatie om aan het dieet te beginnen en geeft je advies over hoe je dat het beste kunt doen, en weerlegt enkele mythes over het dieet.  Ten slotte beschrijven de video’s hoe het keto dieet samengaat met vasten.

 1. Drie voordelen van keto
 2.  Drie beste voedingsmiddelen voor keto diëten
 3. Drie eenvoudige manieren om vandaag te beginnen met keto eten
 4. Drie keto mythes waar je vanaf vandaag niet meer in gelooft
 5. Vier redenen om nu met keto te beginnen
 6. Vijf voedingsmiddelen om te mijden met keto
 7. Een gemakkelijke manier om af te vallen zonder erover na te denken
 8. Keto – Een veilig alternatief voor vasten
 9. Keto en intermittent fasting – Snelle en gemakkelijke resultaten
 10. Eenvoudige ketose

Stichting Gezondheid Nederland biedt mooie informatie gezondheidstrainingen aan. Doelgroepen zijn zowel particulieren als bedrijven. Deze laatste financieren de trainingen, omdat wetenschappelijk is aangetoond dat hiermee het ziekteverzuim wordt aangepakt.

Zie voor een overzicht van al onze trainingen: 

https://www.springest.nl/stichting-gezondheid-nederland/kies-1-cursus-met-keuze-uit-200-trainingen

https://www.springest.nl/stichting-gezondheid-nederland/kies-6-cursussen-met-keuze-uit-200-trainingen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Diabetes.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.