AI: van Machine Learning tot Deep Learning

Tijdsduur

AI: van Machine Learning tot Deep Learning

Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant
Logo van Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 5,9 Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft een gemiddelde beoordeling van 5,9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Brussel (stad), Dendermonde, Halle-Vilvoorde, Leuven, Mechelen, Turnhout

Beschrijving

Deep Learning is de belangrijkste motor van de meest gebruikte AI-toepassingen. Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met hogeschool Thomas More

Over de cursus

Artificial Intelligence (AI) is aan een steile opmars bezig en is intussen stevig verankerd in onze maatschappij, het werkveld en zelfs onze persoonlijke leefwereld. Het aantal applicaties en devices dat de transitie naar ‘smart' maakt, stijgt nog dagelijks. De belangrijkste motor hiervoor is Deep Learning of Artificiële Neurale Netwerken. Bij dit proces wordt het menselijk brein nagebootst door te werken met netwerken die bestaan uit verschillende lagen die allemaal beelden, getallen, geluid en teksten kunnen herkennen.…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Deep Learning, Machine learning, Data Science, Microsoft SQL Server en Big Data.

Deep Learning is de belangrijkste motor van de meest gebruikte AI-toepassingen. Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met hogeschool Thomas More

Over de cursus

Artificial Intelligence (AI) is aan een steile opmars bezig en is intussen stevig verankerd in onze maatschappij, het werkveld en zelfs onze persoonlijke leefwereld. Het aantal applicaties en devices dat de transitie naar ‘smart' maakt, stijgt nog dagelijks. De belangrijkste motor hiervoor is Deep Learning of Artificiële Neurale Netwerken. Bij dit proces wordt het menselijk brein nagebootst door te werken met netwerken die bestaan uit verschillende lagen die allemaal beelden, getallen, geluid en teksten kunnen herkennen. Hoe meer lagen, hoe krachtiger en 'deeper' het netwerk zal zijn. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld chatbots, gezichtsherkenning en automatische vertalingen. Deze systemen maken gebruik van een groot aantal lagen en parameters en worden steeds beter en efficiënter naarmate ze meer data gevoed krijgen waaruit ze kunnen leren. 

Computer Vision en Natural Language Processing

Tijdens deze training geven we een overzicht van hedendaagse toepassingen Deep Learning, zoomen we in op de belangrijkste bouwstenen en gaan we praktisch aan de slag in de twee domeinen die momenteel het meest production ready zijn: Computer Vision, en Natural Language Processing (NLP). 

Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met hogeschool Thomas More en een deskundige docent met de nodige vakkennis en didactische expertise. Bekijk ook de vooropleiding AI: Fundamentals. 

Programma

Tijdens deze opleiding AI Deep Learning komen o.a. onderstaande onderwerpen aan bod:

Introductie

 • Wat is Machine Learning en Deep Learning?
 • Welke technieken en toepassingen bestaan er?
 • Ethische aspecten van deze technologie

Bouwstenen

 • Neural Network bouwstenen
 • Learning aspecten van een Neural Network model
 • Data Gathering en cleaning
 • Training, validating, testing a model

Computer Vision

 • Convolutional Neural Network
 • Imagenet en Transfer Learning

NLP

 • Frequency based modelering
 • Word Embeddings en Language Model
 • RNN, LSTM, en Transfer Learning

Advanced Concepts

 • Auto-encoders
 • GANs
 • Attention & Transformers
 • Time-series predictions

Aan de slag

We maken doorheen het verhaal steeds de vertaalslag naar praktische code om het geheel tastbaar te maken.

Een greep uit gebruikte technologieën: Python, Jupyter Notebooks, Anaconda, Google Colab, Kaggle, Keras en TensorFlow, Fastai en PyTorch.

Voor wie

Doelgroep

Deze opleiding staat open voor iedere IT-professional (of gepassioneerde liefhebber) die zicht wilt verdiepen in AI. Om het maximale uit deze training te halen, is het aangeraden dat je een basiskennis AI en programmeren hebt. Mocht je deze nog niet hebben, lees je je best op voorhand in of volg je de opleidingen Programmeren met Python en/of AI: Fundamentals. Syntra AB - Leren van professionals

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.