3D-Design met Blender

Tijdsduur

3D-Design met Blender

Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant
Logo van Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 5,9 Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft een gemiddelde beoordeling van 5,9 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Antwerpen, Brussel (stad), Dendermonde, Halle-Vilvoorde, Leuven, Mechelen, Turnhout

Beschrijving

Met Blender maak je levensechte 3D-graphics en animaties voor bv. audiovisuele producties, games, advertising en productvisualisatie. Bovendien is deze open source software helemaal gratis. Ontdek nu alle mogelijkheden in deze opleiding!

Over de cursus

 

Blender is één van de populairste opensourceprogramma’s voor professioneel 3D-design. Met Blender maak je levensechte 3D-graphics en animaties voor bv. (audio)visuele producties, games, advertising en productvisualisatie. De suite heeft verschillende professionele mogelijkheden voor modelleren (polygon meshes, NURBS, metaballs,…), animatie, shading en rendering. Blender is bovendien helemaal gratis, kent een levendige online community met u…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: 3D vormgeving, Interaction design, Adobe Premiere, AutoDesk 3ds Max en AutoCAD.

Met Blender maak je levensechte 3D-graphics en animaties voor bv. audiovisuele producties, games, advertising en productvisualisatie. Bovendien is deze open source software helemaal gratis. Ontdek nu alle mogelijkheden in deze opleiding!

Over de cursus

 

Blender is één van de populairste opensourceprogramma’s voor professioneel 3D-design. Met Blender maak je levensechte 3D-graphics en animaties voor bv. (audio)visuele producties, games, advertising en productvisualisatie. De suite heeft verschillende professionele mogelijkheden voor modelleren (polygon meshes, NURBS, metaballs,…), animatie, shading en rendering. Blender is bovendien helemaal gratis, kent een levendige online community met users en werkt goed samen met bijvoorbeeld Gimp en Inkscape. 

Praktijkgerichte opleiding Blender

Tijdens de opleiding 3D-Design met Blender krijg je de belangrijkste technieken onder de knie om met de software aan de slag te gaan. We leren je de interface en belangrijkste tools van het programma kennen en focussen vervolgens op 3 grote bouwstenen. We gaan hiervoor tijdens de lessen actief aan de slag, zodat je tegen het einde van de opleiding al tot indrukwekkende resultaten kan komen:

  1. Modeling: op een efficiënte manier designs uitwerken met gebruik van bestaande 3D-modellen en het maken van je eigen objecten
  2. Animatie: d.m.v. keyframes kunnen zelfs simpele animaties al zorgen dat je werk een veel krachtigere uitstraling krijgt
  3. Shading & Rendering: de volledige kracht van 3D-animatie ontdekken. Geef je objecten en producten hun eigen visuele identiteit

Je krijgt les van een Blender Foundation Certified Trainer

Midge Sinnaeve is je ervaren coach. Hij is al jaren actief als professioneel 3D-artist en Blender Foundation Certified Trainer. Midge heeft heel wat ervaring in de studio en werkte voor verschillende visuele media, van film en animatie tot motion graphics en visualisaties. Check zeker eens zijn uitgebreide portfolio op zijn website. 

De lessen van Midge zijn praktijkgericht en onmiddellijk toepasbaar, met heel wat ruimte voor interactie en vragen. We geven de lessenreeksen steeds aan beperkte groepen. Hierdoor kunnen we ook de professionele achtergrond en toekomstplannen van de cursisten bekijken en zo focussen op hun individuele noden. We gaan dus heel gericht te werk en zorgen we ervoor dat iedereen het maximale uit de opleiding kan halen. 

Voor wie

Doelgroep

Deze opleiding richt zich op creatieve professionals in de grafische of audiovisuele sector die 3D willen integreren in hun werk. Je werkt bijvoorbeeld al met Adobe Creative Cloud (bv. Photoshop, Illustrator, Premiere, After Effects) en bent niet onbekend met tools als keyframes. 

Syntra AB - Leren van professionals

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.