C-Vitamines - Enneagram en Coaching

Tijdsduur
Logo van Training & Coaching Square
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Training & Coaching Square heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het Enneagram geeft een bijzonder nauwkeurige uiteenzetting over het karakter, het gedrag en de relaties als mens. Het heeft als basis ‘de menselijke psyche’ en laat ons toe de drijfveren die ons aansturen met respect te beschrijven, met oog op ieders unieke karakter. Het geeft aan: • wat onze overeenkomsten en wat onze verschillen zijn • hoe ieder van ons omgaat met perfectie, liefde, succes, creativiteit, kennis, eerlijkheid, optimisme, moed en acceptatie. Waarvoor is het Enneagram nuttig? • Via het Enneagram ontdek je je eigen type en het type van de andere mensen in je omgeving, waardoor dit een enorme hulpbron wordt in je communicatie met die persoon (woordgebruik en lichaamstaal) en di…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Enneagram, Coaching, Hooggevoeligheid, Train de trainer en Co-actief coachen.

Het Enneagram geeft een bijzonder nauwkeurige uiteenzetting over het karakter, het gedrag en de relaties als mens. Het heeft als basis ‘de menselijke psyche’ en laat ons toe de drijfveren die ons aansturen met respect te beschrijven, met oog op ieders unieke karakter. Het geeft aan: • wat onze overeenkomsten en wat onze verschillen zijn • hoe ieder van ons omgaat met perfectie, liefde, succes, creativiteit, kennis, eerlijkheid, optimisme, moed en acceptatie. Waarvoor is het Enneagram nuttig? • Via het Enneagram ontdek je je eigen type en het type van de andere mensen in je omgeving, waardoor dit een enorme hulpbron wordt in je communicatie met die persoon (woordgebruik en lichaamstaal) en dit zowel in bedrijfssituaties als in relaties. • Als je kan inspelen op de aandachtspunten van iemand begrijp je dat “positieve evolutie” een evidentie wordt. • Bij het hanteren van conflicten levert kennis van het Enneagram je als leidinggevende de kans om je gesprekstrategie voor te bereiden • Het Enneagram biedt ons een uitzonderlijke mogelijkheid tot zelfontplooiing en is aldus een zeer degelijke basistool in coachingsituaties.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.