Hersenen en gedrag

Niveau
Tijdsduur

Hersenen en gedrag

Toscanzahoeve
Logo van Toscanzahoeve
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Toscanzahoeve heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het doel van deze cursus " Hersenen en gedrag" is het verkrijgen van inzicht in de connectie, die bestaat tussen lichaam en geest. In deze cursus wordt een inleiding gegeven in de werking van het Centraal ZenuwStelsel (CZS). Er wordt een inzicht geboden in de oorsprong en de oorzaken van gedrag. Er komt theorie aanbod vanuit de biologie en de fysiologie, maar ook vanuit maatschappijkritische hoek en ethologische kanttekeningen worden gemaakt. De ontwikkeling van de pup wordt met deze focus kort besproken in deze cursus. Daarnaast worden ook nog enkele neuro biologische achtergronden van een aantal gedragsproblemen uiteengezet in deze cursus. Er worden filmbeelden getoond en er is fotografisc…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Het doel van deze cursus " Hersenen en gedrag" is het verkrijgen van inzicht in de connectie, die bestaat tussen lichaam en geest. In deze cursus wordt een inleiding gegeven in de werking van het Centraal ZenuwStelsel (CZS). Er wordt een inzicht geboden in de oorsprong en de oorzaken van gedrag. Er komt theorie aanbod vanuit de biologie en de fysiologie, maar ook vanuit maatschappijkritische hoek en ethologische kanttekeningen worden gemaakt. De ontwikkeling van de pup wordt met deze focus kort besproken in deze cursus. Daarnaast worden ook nog enkele neuro biologische achtergronden van een aantal gedragsproblemen uiteengezet in deze cursus. Er worden filmbeelden getoond en er is fotografisch beeldmateriaal opgenomen in de cursus. Er is ruimte voor het stellen van vragen. Men bouwt een degelijke bagage op van wetenschappelijke terminologie en de nieuwste inzichten uit relevant onderzoek. Dit kan ter ondersteuning dienen bij het stellen van diagnosen bij probleemgedrag bij de hond.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.