Data Science - R Programming certification eLearning

Type product

Data Science - R Programming certification eLearning

Adding Value Consulting (AVC)
Logo van Adding Value Consulting (AVC)
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Adding Value Consulting (AVC) heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 147 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Data Science - R Programming certification eLearning 

Leer hoe je kennis en inzichten kunt extraheren uit gestructureerde en ongestructureerde gegevens

R is een programmeertaal en gratis software-omgeving voor statistische gegevensverwerking. In deze data science-training leer je verschillende data-analysetechnieken met behulp van de programmeertaal R en beheers je data-exploratie, visualisatie, voorspellende en beschrijvende analysetechnieken.

Tijdens de cursus leert u hands-on door verschillende real-life, branchegerichte projecten te implementeren op het gebied van gezondheidszorg, detailhandel, verzekeringen en nog veel meer.

OVER DE CURSUS

Deze data science-cursus vormt een ideaal …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Data science met R, R, Big Data, Data Analyse en Data Science.

Data Science - R Programming certification eLearning 

Leer hoe je kennis en inzichten kunt extraheren uit gestructureerde en ongestructureerde gegevens

R is een programmeertaal en gratis software-omgeving voor statistische gegevensverwerking. In deze data science-training leer je verschillende data-analysetechnieken met behulp van de programmeertaal R en beheers je data-exploratie, visualisatie, voorspellende en beschrijvende analysetechnieken.

Tijdens de cursus leert u hands-on door verschillende real-life, branchegerichte projecten te implementeren op het gebied van gezondheidszorg, detailhandel, verzekeringen en nog veel meer.

OVER DE CURSUS

Deze data science-cursus vormt een ideaal pakket voor aspirant-data-analisten die een succesvolle carrière in analytics / data science willen opbouwen. U krijgt een 360-gradenoverzicht van bedrijfsanalyses en R, met behulp van real-life projecten en casestudy's.

LEERDOELEN

Aan het einde van deze cursus kunt u gebruik maken van:

 • De verschillende afbeeldingen in R voor datavisualisatie
 • Hypothesetestmethode om zakelijke beslissingen te nemen
 • Lineaire, niet-lineaire regressiemodellen en classificatietechnieken voor data-analyse
 • De verschillende associatieregels en het Apriori-algoritme
 • Clustermethoden, waaronder K-middelen, DBSCAN en hiërarchische clustering

U kunt ook:

 • Verwerf een basiskennis van bedrijfsanalyses en verschillende statistische concepten
 • Installeer R, R-studio en werkruimte-instellingen
 • Beheers R-programmering en begrijp hoe verschillende instructies worden uitgevoerd in R
 • Begrijp de gegevensstructuur die wordt gebruikt in R en om gegevens te importeren / exporteren
 • Definieer, begrijp en gebruik de verschillende toepassingsfuncties en DPYR-functies
 • Begrijp verschillende statistische concepten en het testen van hypothesen

WAT IS INBEGREPEN?

 • Een jaar toegang tot het platform
 • Zeven praktische projecten om de aangeleerde vaardigheden te perfectioneren
 • Simulatietestpapier voor zelfevaluatie
 • Duur ca. 12 uren

Om een ​​certificaat voor voltooiing van de cursus te behalen, moet u de online leercursus volledig voltooien.

De behandelde onderwerpen

De cursus behandelt de volgende onderwerpen:

 • Cursus Inleiding
 • Les 1 - Inleiding tot bedrijfsanalyse
 • Les 2 - Inleiding tot R-programmering
 • Les 3 - Datastructuren
 • Les 4 - Datavisualisatie
 • Les 5 - Statistieken voor Data Science-I
 • Les 6 - Statistieken voor Data Science-II
 • Les 7 - Regressieanalyse
 • Les 8 - Classificatie
 • Les 9 - Clustering
 • Les 10 - Associatie
 • GRATIS CURSUS - Bedrijfsanalyse met Excel
 • GRATIS CURSUS - Essentiële statistieken voor gegevenswetenschap

De cursus datawetenschapcertificering omvat tien real-life, branchegerichte projecten - een succesvolle evaluatie van een ervan maakt deel uit van de criteria om in aanmerking te komen voor certificering. Er zijn ook nog vier andere projecten die je kunt oefenen.

Project 1: Voorspelling van productbeoordeling voor Amazon

E-commerce: Amazon, een van de toonaangevende e-commercebedrijven in de VS, beveelt producten in dezelfde categorie aan klanten aan op basis van hun activiteit en beoordelingen van andere vergelijkbare producten. Amazon wil deze aanbevelingsengine verbeteren door beoordelingen te voorspellen voor de niet-beoordeelde producten en deze dienovereenkomstig aan aanbevelingen toe te voegen.

Project 2: Vraagvoorspelling voor Walmart

Detailhandel: Voorspel nauwkeurige verkopen voor 45 winkels van Walmart, een van de toonaangevende winkels in de VS, rekening houdend met de impact van promotionele prijsverlagingen. Controleer of macro-economische factoren zoals CPI, werkloosheidspercentage, etc. een impact hebben op de verkoop.

Project 3: Verbetering van de klantervaring voor Comcast

Telecommunicatie: Comcast, een van de in de VS gevestigde wereldwijde telecommunicatiebedrijven, wil de klantervaring verbeteren door probleemgebieden te identificeren die de klanttevredenheid verlagen, indien aanwezig. Het bedrijf is ook op zoek naar belangrijke aanbevelingen die kunnen worden geïmplementeerd om de beste klantervaring te bieden.

Project 4: Attrition Analysis voor IBM

Workforce analytics: IBM, een van de toonaangevende IT-bedrijven in de VS, wil de factoren identificeren die het verloop van werknemers beïnvloeden. Op basis van de geïdentificeerde parameters zou het bedrijf ook een logistiek regressiemodel willen bouwen dat kan helpen voorspellen of een werknemer zal churnen of niet.

Project 5 Gezondheidszorg: een landelijk onderzoek naar ziekenhuiskosten, uitgevoerd door het Amerikaanse Agentschap voor Gezondheidszorg, bestaat uit ziekenhuisgegevens van klinische monsters. De gegeven gegevens zijn beperkt tot de stad Wisconsin en hebben betrekking op patiënten in de leeftijdsgroep 0-17 jaar. Het bureau wil de gegevens analyseren om onderzoek te doen naar de zorgkosten en het gebruik ervan.

Project 6 Verzekeringen: De gegevens geven de details van claims van derden voor motorrijtuigenverzekeringen in Zweden voor het jaar 1977. In Zweden passen alle motorrijtuigenverzekeringsmaatschappijen identieke risicoargumenten toe om klanten te classificeren, en dus kunnen hun portefeuilles en hun claimstatistieken worden gecombineerd. De gegevens zijn verzameld door een Zweeds Comité voor de analyse van de risicopremie in motorrijtuigenverzekeringen. De commissie is gevraagd de problematiek van het analyseren van de reële invloed op de claims van de risicoargumenten te onderzoeken en deze structuur te vergelijken met het actuele tarief.

Project 7 Retail: Een high-end modewinkel wil zijn producten uitbreiden. Het wil de markt begrijpen en de huidige trends in de branche ontdekken. Het heeft een database van alle producten met attributen, zoals stijl, materiaal, seizoen en de verkoop van de producten over een periode van twee maanden.

Project 8 Internet: Het webanalyseteam van www.datadb.com is geïnteresseerd in het begrijpen van de webactiviteiten van de site, de bronnen die worden gebruikt om toegang te krijgen tot de website. Ze hebben een database met de trefwoorden van de tijd op de pagina, de brongroep, bounces, exits, unieke paginaweergaven en bezoeken.

Project 9 Onderwijs: Een onderwijsafdeling in de VS moet de factoren analyseren die van invloed zijn op de toelating van een student tot een universiteit. Analyseer de historische gegevens en bepaal de belangrijkste drijfveren.

Project 10 E-commerce: een in het VK gevestigde online winkel heeft de verkoopgegevens voor verschillende producten verzameld voor de periode van één jaar (november 2016 tot 6 december). De organisatie verkoopt geschenken voornamelijk op het online platform. De klanten die een aankoop doen, consumeren rechtstreeks voor zichzelf. Er zijn kleine bedrijven die in grote hoeveelheden inkopen en via het verkoopkanaal aan andere klanten verkopen. Vind belangrijke klanten voor het bedrijf die veel van hun favoriete producten kopen.

Project 11 Music Industry: Details van luisteraarsvoorkeuren worden online opgenomen. Deze gegevens worden niet alleen gebruikt om muziek aan te bevelen waarvan de luisteraar waarschijnlijk zal genieten, maar ook om een ​​gerichte marketingstrategie aan te sturen die advertenties uitzendt voor muziek die een luisteraar misschien wil kopen. Gebruik de demografische gegevens om de muziekvoorkeuren van de gebruiker voor gerichte advertenties te voorspellen.

Project 12 Finance: u voorspelt of iemand al dan niet in gebreke blijft met een lening op basis van demografische gegevens van gebruikers. U voert logistieke regressie uit door de kenmerken van de lening en de kenmerken van de lener als verklarende variabelen te beschouwen.

Project 13 Werkloosheid: Analyseer de maandelijkse, voor seizoen gecorrigeerde werkloosheidscijfers voor Amerikaanse werkgelegenheidsgegevens van alle 50 staten, die betrekking hebben op de periode van januari 1976 tot en met augustus 2010. De vereiste is om de staten te clusteren in groepen die op elkaar lijken met behulp van een kenmerkvector.

Project 14 Luchtvaartmaatschappij: Vluchtvertragingen treden vaak op bij het vliegen van het gebied van Washington DC naar het gebied van New York City. Door logistieke regressie te gebruiken, identificeert u vluchten die waarschijnlijk vertraagd zullen zijn. De meegeleverde dataset helpt met verschillende variabelen, waaronder luchthavens en vluchttijden.

Bekijk onze website (addingvalue .nl) voor ons volledige aanbod van trainingen; zoals: AgilePM; AgilePM; Agile Scrum; AgileSHIFT; AWS; Better Business Cases (BBC); Change Management; CISM, CISSP; COBIT, DevOps; ITIL4; IT4IT; IPMA; ISO/IEC 27001; LeanIT; Management of Portfolios (MoP); Management of Risk (M_o_R); Management of Value (MoV); MSP; Paxis; PMI-ACP; PMI-RMP; PRINCE2; P3O; SAFe; Lean Six Sigma; Software Testing ISTQB; TOGAF; VeriSM en nog veel meer!

Wij hopen u ook te certificeren!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.