MongoDB Developer & Administrator eLearning

Type product

MongoDB Developer & Administrator eLearning

Adding Value Consulting (AVC)
Logo van Adding Value Consulting (AVC)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Adding Value Consulting (AVC) heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 59 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

MongoDB Developer & Administrator eLearning

Word een deskundige ontwikkelaar met deze flexibele documentendatabase

MongoDB is een gratis en open-source platformonafhankelijk documentgeoriënteerd NoSQL-databaseprogramma. Met deze training kunt u een ervaren ontwikkelaar worden door uitgebreide kennis op te doen van NoSQL, datamodellering, opname, query, sharding en datareplicatie.

OVER DE CURSUS

Met deze cursus leer je over datareplicatie met MongoDB en krijg je inzichten over het installeren, updaten en onderhouden van de MongoDB-omgeving. De cursus omvat ook branchegerelateerde projecten op het gebied van e-learning en telecom om u praktijkvoorbeelden te geven om uw vaardigheden te oefe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: MongoDB, SQL, Urban management, Ruimtelijke Ordening en Bouw.

MongoDB Developer & Administrator eLearning

Word een deskundige ontwikkelaar met deze flexibele documentendatabase

MongoDB is een gratis en open-source platformonafhankelijk documentgeoriënteerd NoSQL-databaseprogramma. Met deze training kunt u een ervaren ontwikkelaar worden door uitgebreide kennis op te doen van NoSQL, datamodellering, opname, query, sharding en datareplicatie.

OVER DE CURSUS

Met deze cursus leer je over datareplicatie met MongoDB en krijg je inzichten over het installeren, updaten en onderhouden van de MongoDB-omgeving. De cursus omvat ook branchegerelateerde projecten op het gebied van e-learning en telecom om u praktijkvoorbeelden te geven om uw vaardigheden te oefenen.

LEERDOELEN

Aan het einde van de cursus ben je in staat om:

 • Schrijf zelfverzekerd in Java- en Node JS-toepassingen met MongoDB
 • Voer de installatie, configuratie en onderhoud van de MongoDB-omgeving uit
 • Maak en beheer verschillende soorten indexen in MongoDB voor het uitvoeren van query's
 • Verwerk enorme hoeveelheden gegevens met MongoDB-tools
 • Sla ongestructureerde gegevens vakkundig op in MongoDB
 • Begrijp MongoDB-configuratie, back-upmethoden en monitoring- en operationele strategieën

De behandelde onderwerpen

 • Cursus Inleiding
 • Les 1 - Inleiding tot NoSQL-databases
 • Les 2 - MongoDB - een database voor het moderne web
 • Les 3 - CRUD-bewerkingen in MongoDB
 • Les 4 - Indexering en aggregatie
 • Les 5 - Replicatie en sharding
 • Les 6 - Ontwikkelen van Java en Node JS-applicatie met MongoDB
 • Les 7 - Beheer van MongoDB-clusterbewerkingen

Domein: E-learning industrie

Probleemstelling: ontwerp een webtoepassing voor een toonaangevende e-learningorganisatie die MongoDB gebruikt om de schaalbaarheid van lezen en schrijven te ondersteunen. U kunt webtechnologieën gebruiken zoals HTML, JavaScript (JSP), Servlet en Java. Met behulp van deze webtoepassing moet een gebruiker de cursusinformatie kunnen toevoegen, ophalen, bewerken en verwijderen met MongoDB als de back-enddatabase. Merk op dat het niet verplicht is om Java-technologieën te gebruiken. U kunt elke technologie kiezen waarmee u vertrouwd bent om deze webtoepassing te ontwerpen.

Domein: telecomsector

ABC Corporation is een telecombedrijf. Om veiligheidsredenen heeft de overheid onlangs de regeling ingevoerd dat alle telecomoperatoren alle belgegevens van hun gebruikers maar liefst 15 jaar moeten bewaren. ABC Corporation bewaarde al alle belgegevens van de gebruikers, maar vanwege de recente toename van gebruikers kan het bedrijf slechts 6 maanden aan gegevens opslaan. ABC Corp wil nu hun database opschalen en wil 15 jaar aan data opslaan. Nu bouwen ze een Java-basisinterface waarmee ze deze gegevens in MongoDB kunnen opslaan. Door Mango DB te gebruiken voor gespreksgegevens en analyse, zouden we de probleemstelling oplossen.

Domein: Trainingscentrum

PQR Corp is een toonaangevende aanbieder van bedrijfstrainingen. Veel prestigieuze organisaties sturen hun werknemers naar PQR Corp voor training in verschillende vaardigheden. Als aparte aanbieder van trainingen heeft PQR Corp besloten het analyserapport met hun klanten te delen. Dit rapport helpt hun klanten om de medewerkers te leren kennen die een training- en evaluatie-examen hebben afgelegd, wat hun sterke punten zijn en op welke gebieden medewerkers verbetering behoeven. Dit wordt een unieke verkoopfunctie voor de PQR Corp. Aangezien PQR Corp al geweldige zaken doet en ze elke maand een groot aantal mensen opleiden, hebben ze een enorme hoeveelheid gegevens om mee om te gaan. Ze hebben u als expert ingehuurd en willen uw hulp om dit probleem op te lossen.

WAT IS INBEGREPEN?

 • Een jaar toegang tot het platform
 • Duur ca. 32 uur
 • 6 praktische laboratoriumoefeningen uit te voeren op een virtuele machine
 • 17 uur zelfrijdende video
 • Drie branchegerichte projecten op het gebied van e-learning en telecom
 • 60 demonstraties waarin de belangrijkste concepten worden uitgelegd

Om een certificaat voor voltooiing van de cursus te behalen, moet u de online leercursus volledig voltooien.

VEREISTEN

De MongoDB-cursus heeft deze voorwaarden:

 • Basiskennis van elke programmeertaal
 • Inzicht in elke database, SQL en querytaal voor databases
 • Praktische kennis van op Linux of Unix gebaseerde systemen (niet verplicht)

Het wordt ook aanbevolen om ten minste één van de volgende cursussen te volgen, aangezien deze een goede basis vormen voor deze cursus:

 • Big Data Hadoop-ontwikkelaar
 • Big Data Hadoop-beheerder

EXAMENINFORMATIE

AVC verzorgt niet het examen voor deze cursus.

Voltooi het project. Het project wordt geëvalueerd door de hoofdtrainer. Noodzakelijke screenshots van de projectoutput moeten binnen 3 maanden na voltooiing van de training via LMS worden ingediend.

Als u twijfelt bij de uitvoering van het project, kunt u een van de lopende batches van MongoDB Developer and Administrator Certification Training bijwonen om hulp te krijgen bij projectwerk.

Wis het online examen met een minimumscore van 80%. Als u het online examen niet bij de eerste poging wist, kunt u het examen nog een keer doen.

Aan het einde van de cursus ontvang je een ervaringscertificaat waarin staat dat je 3 maanden ervaring hebt met het implementeren van het MongoDB Developer and Administrator-project.

Opmerking: het is verplicht dat u aan beide criteria voldoet, d.w.z. voltooiing van een project en het afleggen van het online examen met een minimumscore van 80%, om een ​​gecertificeerde MongoDB-professional te worden.

EXAMENFORMAT

Online zelflerend:

Voltooi 85% van de cursus

Voltooi één project en één simulatietest met een minimumscore van 60%


AVC

Bekijk onze website (addingvalue .nl) voor ons volledige aanbod van trainingen; zoals: AgilePM; AgilePM; Agile Scrum; AgileSHIFT; AWS; Better Business Cases (BBC); Change Management; CISM, CISSP; COBIT, DevOps; ITIL4; IT4IT; IPMA; ISO/IEC 27001; LeanIT; Management of Portfolios (MoP); Management of Risk (M_o_R); Management of Value (MoV); MSP; Paxis; PMI-ACP; PMI-RMP; PRINCE2; P3O; SAFe; Lean Six Sigma; Software Testing ISTQB; TOGAF; VeriSM en nog veel meer!

Wij hopen u ook te certificeren!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: MongoDB.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.