IATF 16949:2016 interne auditor

Niveau
Tijdsduur

IATF 16949:2016 interne auditor

Amelior
Logo van Amelior
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Amelior heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Waarom deze thematiek?

De International Automotive Task Force (IATF) heeft ISO/TS 16949:2009 vervangen door IATF 16949:2016 – een nieuwe internationale norm die de vereisten voor kwaliteitszorgsystemen beschrijft voor organisaties die producten, diensten of accessoires leveren voor de auto-industrie.De procesmatige aanpak van een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op IATF 16949, heeft dezelfde basisvereisten als ISO 9001:2015, maar gaat een stap verder. De norm bevat bijkomend klantspecifieke eisen zodat een superieure productkwaliteit wordt gegarandeerd.In een omgeving van vooruitgang en eliminatie van verspillingen biedt de IATF 16949:2016 structuur en een platform voor continu verbete…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom deze thematiek?

De International Automotive Task Force (IATF) heeft ISO/TS 16949:2009 vervangen door IATF 16949:2016 – een nieuwe internationale norm die de vereisten voor kwaliteitszorgsystemen beschrijft voor organisaties die producten, diensten of accessoires leveren voor de auto-industrie.De procesmatige aanpak van een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op IATF 16949, heeft dezelfde basisvereisten als ISO 9001:2015, maar gaat een stap verder. De norm bevat bijkomend klantspecifieke eisen zodat een superieure productkwaliteit wordt gegarandeerd.In een omgeving van vooruitgang en eliminatie van verspillingen biedt de IATF 16949:2016 structuur en een platform voor continu verbeteren.

Wat mag u verwachten tijdens de opleiding?

Interne audits helpen uw organisatie inzicht te verkrijgen in het functioneren van uw kwaliteitsmanagementsysteem en bij het identificeren van mogelijke verbeteringen in de bedrijfsprocessen.Tijdens deze opleiding leert u de audittechnieken die nodig zijn om zelf audits uit te voeren. Zowel systeem-, proces- als productaudits komen aan bod. Hierbij wisselen theorie en praktische oefeningen elkaar af.

Wat is het resultaat in uw dagelijks werkveld?

Aan het einde van de workshop kan u:

  • audits uitvoeren en nagaan of het kwaliteitssysteem beantwoordt aan de nieuwe eisen van de IATF 16949
  • audits voorbereiden en gestructureerd rapporteren

Voor wie?

Deze workshop is ontwikkeld voor managers en medewerkers met een technische achtergrond en met kennis van de relevante processen die gebruikt worden binnen hun organisaties. Voorkennis van de norm IATF 16949 of auditervaring kan een voordeel zijn, maar is niet vereist.

Programma

Volgende items komen tijdens de workshop aan bod:

  • de achtergrond van de IATF 16949
  • de link met ISO 9001:2015
  • doel van IATF 16949 en de eisen voor interne audits
  • interne auditor kwalificaties
  • audittechnieken en planning
  • rollenspelen
  • de procesaanpak van audits
  • IATF 16949 schema regels

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.