Je eigen moodboard

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Je eigen moodboard

Centrum voor Avondonderwijs
Logo van Centrum voor Avondonderwijs
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Centrum voor Avondonderwijs heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 3 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAntwerpen
14 mei. 2024
placeBruxelles / Brussel
21 mei. 2024

Beschrijving

Leer je ideeën visualiseren en zet je concept om in een uniek moodboard dat iedereen meteen overtuigt. Zo ga jij voor de meest unieke feestjes, interieurs of events!

Een moodboard is dé manier om je ideeën te visualiseren. Want ze vertellen is één ding, het laten zien is nog iets helemaal anders! Met deze workshop steek je de handen echt uit de mouwen. Je knipt, plakt en scheurt de juiste beelden uit magazines en kranten en creëert zo een unieke weergave van jouw concept. Tijdens het maken van een moodboard ontdek je je eigen smaak en visualiseer je jouw hersenspinsels. Zo krijg je een duidelijk idee van de sfeer die jij wilt oproepen. En dat voor verschillende projecten: huwelijken, interie…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Video / Camera, Video Bewerking, Apple Final Cut Pro / Express, Adobe Premiere en (Digitale) Fotografie.

Leer je ideeën visualiseren en zet je concept om in een uniek moodboard dat iedereen meteen overtuigt. Zo ga jij voor de meest unieke feestjes, interieurs of events!

Een moodboard is dé manier om je ideeën te visualiseren. Want ze vertellen is één ding, het laten zien is nog iets helemaal anders! Met deze workshop steek je de handen echt uit de mouwen. Je knipt, plakt en scheurt de juiste beelden uit magazines en kranten en creëert zo een unieke weergave van jouw concept. Tijdens het maken van een moodboard ontdek je je eigen smaak en visualiseer je jouw hersenspinsels. Zo krijg je een duidelijk idee van de sfeer die jij wilt oproepen. En dat voor verschillende projecten: huwelijken, interieurs, feestjes,…. Elk gelegenheid verdient zijn eigen moodboard. Kom het mee ontdekken!

Objectives

Vaardigheden: Tijdens deze workshop steek je de handen meteen uit de mouwen en maak je zelf een uniek en creatief moodboard dat je nadien gewoon mee naar huis neemt! Thuis ga je dan zelf verder aan de slag en maak jij de meest diverse moodboards voor elke gelegenheid. Organiseer je een feestje? Wil jij je huis herinrichten? Maak een moodboard en overtuig iedereen meteen van je ideeën!

Curriculum

Cursusinhoud:
Waar vind je inspiratie voor je moodboard?
De juiste sfeer, lichtinval, kleuren en materialen
Hoe zet je jouw idee om in een sterke visualisatie
De verschillende mogelijkheden van een moodboard
Extra hulpmiddelen voor een overtuigend resultaat
De grootste valkuilen bij het maken van een moodboard

Graduation

Voor deze opleiding hoef je geen examen af te leggen. Tijdens de workshop leer je namelijk heel wat praktische skills die je nadien verder ontplooit in je eigen vrije tijd. Je docent zal je gedurende de hele opleidingsdag evalueren en nadien krijg je op basis van jouw deelname een attest mee naar huis! Een ideaal aandenken aan deze dag en voor jezelf een mooi bewijs dat je deze nieuwe vaardigheden in de vingers hebt.

Description

De workshop ‘Je eigen moodboard’ duurt 4 uur. Tijdens deze opleiding ontdek je op een praktijkgerichte manier alle kennis en vaardigheden voor een uitgebreide introductie tot dit fantastische interesseveld. Zo ga jij thuis gewoon verder aan de slag! De ideale manier om jouw vrije tijd extra waardevol te besteden! In het overzicht met de startdata vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Job perspective

Toekomstmogelijkheden: Alle workshops die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar deze vaardigheden komen ook van pas in je professionele carrière! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep uitvoert.

Student profile

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Related programs

Origami, Mozaïeken met glassteentjes, Naai een boodschappentas, Scrapbook maken, Wenskaarten maken in 3D, Fotografie smartphone

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.