Doelgericht Communiceren met Cursisten

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Doelgericht Communiceren met Cursisten

Competence Factory
Logo van Competence Factory
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Competence Factory heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 1.676 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Marketing en #2 beste grote opleider.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #3 in Marketing.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
10 okt. 2024
placeUtrecht
27 feb. 2025
placeUtrecht
4 sep. 2025

Beschrijving

Voor docenten, trainers en coaches Hoe ga je om met (moeilijke) cursisten? Leer tijdens deze training je persoonlijke allergieën herkennen en ontdek hoe je hier zowel verbaal als non-verbaal het meest effectief op kunt reageren. Deze vaardigheden helpen je om je communicatiestijl te verbeteren en om meer impact te hebben op je cursisten. Effectieve communicatie met cursisten is namelijk ontzettend belangrijk, niet alleen om een fijne sfeer voor de hele groep te creëren, maar ook voor jezelf. Leer hoe je iemand op een respectvolle manier onderbreekt, hoe je in je eigen kracht blijft en hoe je een positieve dynamiek in de groep behoudt. Want hoe ga je bijvoorbeeld om met een cursist die consta…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor docenten, trainers en coaches Hoe ga je om met (moeilijke) cursisten? Leer tijdens deze training je persoonlijke allergieën herkennen en ontdek hoe je hier zowel verbaal als non-verbaal het meest effectief op kunt reageren. Deze vaardigheden helpen je om je communicatiestijl te verbeteren en om meer impact te hebben op je cursisten. Effectieve communicatie met cursisten is namelijk ontzettend belangrijk, niet alleen om een fijne sfeer voor de hele groep te creëren, maar ook voor jezelf. Leer hoe je iemand op een respectvolle manier onderbreekt, hoe je in je eigen kracht blijft en hoe je een positieve dynamiek in de groep behoudt. Want hoe ga je bijvoorbeeld om met een cursist die constant zit te appen, die denkt alles al te weten, of die maar niet stopt met praten? Deze training biedt inzichten en vaardigheden om je communicatie te optimaliseren, zodat je meer kunt bereiken met minder inspanning. Deze training is onderdeel van een traject: Opleiding Inspirerend Trainen: met impact en passie, maar kun je ook los volgen.

Programma van de training Doelgericht Communiceren met Cursisten

Ochtend
  • Inzicht in het effect van je huidige manier van communiceren
  • Je eigen communicatiestijl ontdekken
Middag
  • Duidelijk en helder communiceren
  • Situaties beïnvloeden met effectieve communicatie
  • Het effect van verbaal en non-verbaal gedrag

Belangrijk advies bij de keuze van je opleiding;

  • Verifieer de naam van het opleidingsinstituut vooraf aan de boeking door op ‘klachten’ en of  ‘reviews' te zoeken in bijvoorbeeld Google.
  • Is de prijs all in? Wat zijn de bijkomende kosten (lunches, reprorechten en of  arrangementskosten).
  • Waar vind de training plaats 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Competence Factory, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.