computeropleiding op maat (Kristien Deré)

Tijdsduur

computeropleiding op maat (Kristien Deré)

Habeco
Logo van Habeco

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze opleiding wordt volledig op maat aan 1 persoon individueel gegeven. Eerst wordt gestart met een basiskennis computer en Windows. Zaken als verkenner-opdrachten komen uitvoerig aan bod. Daarna volgen een aantal sessies MS-Word waarin ingegaan wordt op zaken als uitgebreide opmaak, aanmaak van tabellen, invoegen en verwerken van figuren en afbeeldingen.  Daarna volgen een aantal sessies MS-Excel. Hier wordt een basis gelegd, uitgebreid met een aantal veelvoorkomende formules en functies. Hierna volgen een paar sessies Powerpoint. Bedoeling is hier op een vlotte manier een voorstelling te kunnen aanmaken en voorzien van opmaak a.h.v. afbeeldingen, tekstakken, enz. De cursus eindigt met een…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Autodesk Revit, Printen, Autodesk, Bentley Map en Piping design.

Deze opleiding wordt volledig op maat aan 1 persoon individueel gegeven. Eerst wordt gestart met een basiskennis computer en Windows. Zaken als verkenner-opdrachten komen uitvoerig aan bod. Daarna volgen een aantal sessies MS-Word waarin ingegaan wordt op zaken als uitgebreide opmaak, aanmaak van tabellen, invoegen en verwerken van figuren en afbeeldingen.  Daarna volgen een aantal sessies MS-Excel. Hier wordt een basis gelegd, uitgebreid met een aantal veelvoorkomende formules en functies. Hierna volgen een paar sessies Powerpoint. Bedoeling is hier op een vlotte manier een voorstelling te kunnen aanmaken en voorzien van opmaak a.h.v. afbeeldingen, tekstakken, enz. De cursus eindigt met een herhaling & intergratie van de verschillende onderdelen. Over het ganse traject wordt concreet rekening gehouden met de beginsituatie en de noden/behoeften van de klant. Op basis hiervan wordt er aanvankelijk gewerkt naar een basisniveau voor de verschillende onderdelen. Dit wordt op basis van de competenties van de cursist systematisch uitgebreid tot meer specifieke en vergaande toepassingen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.