Datasets in R

Type product

Datasets in R

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,6 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 6,6 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Het transformeren en manipuleren van enorme hoeveelheden data is cruciaal voor alle organisaties.

De programmeertaal R biedt een overvloed aan pakketten om gegevens te laden, verkennen, manipuleren en transformeren. R is ideaal voor data-analyse, mutatie en opschoning, waardoor het een veel gekozen taal is voor statistici en datawetenschappers. In deze training leer je hoe je R-scriptbestanden schrijft met behulp van de RStudio-omgeving. Je leert om verbinding te maken met relationele databases met behulp van de API's die worden geleverd in het Database Interface-pakket (DBI) in R. Je maakt verbinding met SQLite-gegevens en voert, maakt, leest, updatet en verwijdert (CRUD)-bewerkingen op uw …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: R, Business intelligence, Programmeren (algemeen), Data Science en Angular.

Het transformeren en manipuleren van enorme hoeveelheden data is cruciaal voor alle organisaties.

De programmeertaal R biedt een overvloed aan pakketten om gegevens te laden, verkennen, manipuleren en transformeren. R is ideaal voor data-analyse, mutatie en opschoning, waardoor het een veel gekozen taal is voor statistici en datawetenschappers. In deze training leer je hoe je R-scriptbestanden schrijft met behulp van de RStudio-omgeving. Je leert om verbinding te maken met relationele databases met behulp van de API's die worden geleverd in het Database Interface-pakket (DBI) in R. Je maakt verbinding met SQLite-gegevens en voert, maakt, leest, updatet en verwijdert (CRUD)-bewerkingen op uw database tabellen. Vervolgens onderzoek je hoe je complexe transformaties kunt oplossen met behulp van pipe-operator- en ketenbewerkingen. Ten slotte oefen je met methoden om gegevens samen te voegen om je voor te bereiden op statistische en voorspellende modellering en om relaties in je gegevens te identificeren met behulp van grafieken en diagrammen.

Uw Resultaat:

Na het afronden van deze training heb je een meer gevorderde kennis van het gebruik van datasets in R.

Voorkennis:

Geen voorkennis vereist. Basis kennis van R is aangeraden.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: R.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.