Webex

Type product

Webex

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_borderstar_border 6,1 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 6,1 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Webex is een handig platform dat gesprekken, vergaderingen, notities en bestandsbeheer combineert.

Het biedt verschillende tools om de samenwerking en communicatie te verbeteren voor mensen die in hetzelfde team of aan hetzelfde project werken. Je start deze training met de basics, zoals inlogprocedures, maatwerk en browsen door de interface. Vervolgens ontdek je hoe je ruimtes voor verschillende teams en sub-teams kan maken, leden kan toevoegen en hun instellingen kan beheren. Met deze ruimtes kan je verschillende soorten inhoud delen, zoals bestanden, schermafbeeldingen en koppelingen. Je leert je berichten ook te optimaliseren met verschillende opmaaktools. Ten slotte zie je hoe je vergad…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Cisco WebEx, Cisco, MBTI, Hooggevoeligheid en Vastgoedstylist.

Webex is een handig platform dat gesprekken, vergaderingen, notities en bestandsbeheer combineert.

Het biedt verschillende tools om de samenwerking en communicatie te verbeteren voor mensen die in hetzelfde team of aan hetzelfde project werken. Je start deze training met de basics, zoals inlogprocedures, maatwerk en browsen door de interface. Vervolgens ontdek je hoe je ruimtes voor verschillende teams en sub-teams kan maken, leden kan toevoegen en hun instellingen kan beheren. Met deze ruimtes kan je verschillende soorten inhoud delen, zoals bestanden, schermafbeeldingen en koppelingen. Je leert je berichten ook te optimaliseren met verschillende opmaaktools. Ten slotte zie je hoe je vergaderingen plant en maakt, hoe je reageert op uitnodigingen voor vergaderingen en hoe je eraan kunt deelnemen.

Uw Resultaat:

Na het voltooien van deze training ben je klaar om alle verschillende functies van Webex te gebruiken.

Voorkennis:

Geen voorkennis vereist

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.