Presenteren met impact aan topmanagement

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Presenteren met impact aan topmanagement

IFBD - Institute for Business Development
Logo van IFBD - Institute for Business Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 IFBD - Institute for Business Development heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVan der Valk Hotel Gent - Akkerhage 10, 9000 Gent
7 mei. 2024

Beschrijving

In de boardroom worden de strategische beslissingen genomen en cijfers en resultaten bekeken. Daarom blijft de juiste inhoud met een goede boodschap natuurlijk de sleutel van uw succes. Maar hiernaast moet u rekening houden met de cultuur van uw management team, hoe verhouden zich de machtsverhoudingen aan tafel, wat is de voorgeschiedenis , in welke vorm willen zij uw boodschap… Zo kunnen insider grapjes uw presentatie onderuit halen, hoe goed u ook voorbereid bent. U moet het beslissingsproces van de boardroom kennen. Zorg dat u niet alleen de landmijnen kent, maar die ook weet liggen. Maar moet u ideeën en projecten verkopen of net niet? Hoe gedetailleerd moet uw presentatie zijn? Welke v…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

In de boardroom worden de strategische beslissingen genomen en cijfers en resultaten bekeken. Daarom blijft de juiste inhoud met een goede boodschap natuurlijk de sleutel van uw succes. Maar hiernaast moet u rekening houden met de cultuur van uw management team, hoe verhouden zich de machtsverhoudingen aan tafel, wat is de voorgeschiedenis , in welke vorm willen zij uw boodschap… Zo kunnen insider grapjes uw presentatie onderuit halen, hoe goed u ook voorbereid bent. U moet het beslissingsproces van de boardroom kennen. Zorg dat u niet alleen de landmijnen kent, maar die ook weet liggen. Maar moet u ideeën en projecten verkopen of net niet? Hoe gedetailleerd moet uw presentatie zijn? Welke vorm gebruikt u? Welke informatie verwacht uw management? Hoe defensief mag u zijn? Hoe herkent u de echte beslissers? En vooral, hoe beslissen zij? Deze workshop bezorgt u niet alleen inzage in hoe strategische beslissingen genomen worden, maar evenzeer hoe u dit proces kunt faciliteren.

Leermethodiek

Deze unieke workshop bezorgt u een high level benadering om uw presentaties op een zo efficiënte en doelgerichte wijze te verzorgen, zowel naar inhoud als naar vorm. Op deze wijze effent u het pad voor uw project, maar zo direct ook voor uw persoonlijke carrière.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.