Zelf Ontdekt ZichZelluf

Auteur:
Nathalie Van Spall
Aantal pagina's:
Formaat:

Zelf Ontdekt ZichZelluf

NEM Academy
Logo van NEM Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 NEM Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 458 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: #2 in Zorg & Verzorging en #3 in Persoonlijke Effectiviteit.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Wij helpen jou het beste uit jezelf en het leven te halen!

We leven in een fundamentele tijd die vraagt om ontwaking. In een wereld waarin 'druk, druk, druk' het motto is en gebrek aan tijd een algemeen goed is geworden ontstaat een innerlijke tegenbeweging in de mens. De mens is zoekende, maar wat zoekt de mens? De meeste mensen komen vroeg of laat wel een keer op een punt dat ze zich afvragen wat ze met hun leven hebben gedaan. Soms dwingt een ingrijpende gebeurtenis je tot het opmaken van de balans of het maken van nieuwe keuzes. Veelal komt er dan een diepgaand veranderingsproces ofwel persoonlijke transformatie opgang. Het leven is een mysterie dat zich ontvouwt door jouw ontwikkeling! Dit boek neemt je mee op een innerlijke ontdekkingsreis. Je…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Laagspanning, NEN, Werkvoorbereider, Elektriciteitsvoorziening en NEN 3140/ Stipel.

Wij helpen jou het beste uit jezelf en het leven te halen!

We leven in een fundamentele tijd die vraagt om ontwaking. In een wereld waarin 'druk, druk, druk' het motto is en gebrek aan tijd een algemeen goed is geworden ontstaat een innerlijke tegenbeweging in de mens. De mens is zoekende, maar wat zoekt de mens? De meeste mensen komen vroeg of laat wel een keer op een punt dat ze zich afvragen wat ze met hun leven hebben gedaan. Soms dwingt een ingrijpende gebeurtenis je tot het opmaken van de balans of het maken van nieuwe keuzes. Veelal komt er dan een diepgaand veranderingsproces ofwel persoonlijke transformatie opgang. Het leven is een mysterie dat zich ontvouwt door jouw ontwikkeling! Dit boek neemt je mee op een innerlijke ontdekkingsreis. Je wordt je bewust van Zelf ofwel de invloed van je ego dat vooral gericht is op de buitenwereld. Je ondergaat een ontmoeting met Zelluf, jouw diepere essentiële stem van wijsheid die verbonden is met de Oorsprong van het leven en universele wetten. Zelluf leert je te kijken met je hart en een leven te leiden vanuit liefde, vertrouwen en passie!

Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
  Nathalie Van Spall
  Nathalie Van Spall
  Expert Persoonlijke Ontwikkeling
  9,7

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.