Module: Beslagen

Tijdsduur

Module: Beslagen

PIVA
Logo van PIVA

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Een greep uit het assortiment:
 biscuit met confituur en fruit, biscuit met boterroom, 4/4 cake, biscuit met slagroom, chocoladecake,
biscuit-vanille met hazelnoten, Bruxellois, koekjes biscuit-vanille, boterroomtaart met vers fruit,
Antwerps gebak, Madeleine, chocoladerol met chocolademousse, truffelcake, meringuetaart met
slagroom en fruit, Normandisch gebak, Sachertaart, Westfaalse appeltaart, Montmorencygebak,
Hongrois, javanais, pralinécake, miserable, botercake gevuld met boterroom, daquoise met limoen,
montpensier, Kerststronk of Paasgebak, Zwarte woud taart, citroencake, brietaart, Bretonette
In deze module verwerft de cursist de technieken om
 beslagen voor biscuits en cakes te bereiden, …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Een greep uit het assortiment:
 biscuit met confituur en fruit, biscuit met boterroom, 4/4 cake, biscuit met slagroom, chocoladecake,
biscuit-vanille met hazelnoten, Bruxellois, koekjes biscuit-vanille, boterroomtaart met vers fruit,
Antwerps gebak, Madeleine, chocoladerol met chocolademousse, truffelcake, meringuetaart met
slagroom en fruit, Normandisch gebak, Sachertaart, Westfaalse appeltaart, Montmorencygebak,
Hongrois, javanais, pralinécake, miserable, botercake gevuld met boterroom, daquoise met limoen,
montpensier, Kerststronk of Paasgebak, Zwarte woud taart, citroencake, brietaart, Bretonette
In deze module verwerft de cursist de technieken om
 beslagen voor biscuits en cakes te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken te bewaren en
verpakken. Hij houdt hierbij rekening met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne;
 beslagen manueel en machinaal te verwerken, af te wegen, op platen of in bakvormen te plaatsen volgens
product;
 halffabricaten, vullingen, crèmes, mousses, bavarois, boterroom, garneringen,… te bereiden en te
verwerken;
 halffabricaten voor beslagen te kunnen bereiden, afkoelen, inriezen en verwerken;
 producten te doreren, te decoreren, te modelleren en te snijden volgens vooropgestelde recepten en
kwaliteitseisen;
 beslagen te kunnen afbakken rekening houdend met het bakproces: de oven in te stellen, het bakproces
op te volgen en het uitzicht van de producten visueel te controleren.
 producten te ontvormen, op roosters in rekken te plaatsen;
 half afgebakken producten te maken, af te bakken en verder af te werken;
 beslagen volgens product te kunnen afwerken om verkoop klaar (abricoteren, glaceren, garneren,
maskeren, modelleren, overgieten…) te maken;
 producten op basis van beslagen te bewaren en te verpakken;
 de verwerking van

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.