AgilePM Practitioner

Tijdsduur

AgilePM Practitioner

@The Academy
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 189 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

In deze training verdiept u uw Agile expertise en leert deze succesvol toepassen in uw eigen projecten. Deze training richt zich op de praktische toepassing van projectmanagement in een Agile omgeving: u leert om inzicht te verkrijgen in de elementaire processen van Project Management. De AgilePM® Practitioner certificering biedt u uitstekende mogelijkheden om door te groeien in uw professionele carrière. De Agile PM practitioner training in vogelvlucht: Verdieping in de Agile methodiek, filosofie en principes, Inrichten van de projectorganisatie binnen een Agile project, Toepassen van Agile binnen de organisatie, Management van requirements in een Agile project, Management van Agile teams, …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile Project Management (AgilePM), Projectmanagement, Agile (algemeen), PRINCE2 Agile en SAFe Agile.

In deze training verdiept u uw Agile expertise en leert deze succesvol toepassen in uw eigen projecten. Deze training richt zich op de praktische toepassing van projectmanagement in een Agile omgeving: u leert om inzicht te verkrijgen in de elementaire processen van Project Management. De AgilePM® Practitioner certificering biedt u uitstekende mogelijkheden om door te groeien in uw professionele carrière. De Agile PM practitioner training in vogelvlucht: Verdieping in de Agile methodiek, filosofie en principes, Inrichten van de projectorganisatie binnen een Agile project, Toepassen van Agile binnen de organisatie, Management van requirements in een Agile project, Management van Agile teams, Agile planning en beheersing, Fasering en projectoplevering, Eisen en schattingen, Samenwerken binnen projecten, Examentraining Agile Project Management Practitioner, Examen Agile Project Management Practitioner, Praktijksituaties en –voorbeelden.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.