Forsa Advies

Forsa Advies

Adres:

Laan van Zuid Hoorn 31
2289DCRIJSWIJK (ZH)

8,9
Gemiddeld cijfer voor Forsa Advies
Gebaseerd op 487 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Allan van der Ree
mng. Uitvoering Regeling
8
Leading SAFe

"Training zeer nuttig en voor mij direct te plaatsen met waar we binnen onze organisatie mee bezig zijn.
Trainer zeer kundig en plezierig om naar te luisteren en dat is maar goed ook want het is veel theorie." - 23-09-2021 15:16

"Training zeer nuttig en voor mij direct te plaatsen met waar we binnen onze organisatie mee bezig zijn. Trainer zeer kundig en plezierig om… alles lezen - 23-09-2021 15:16

Beschrijving

Forsa Advies vindt het haar missie Nederland beter te maken in projectmanagement. Transformatie door educatie. Door middel van uitstekende trainingen, coaching en advies bewerkstelligen wij samen met de klant duurzame ontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van effectiviteit en efficiëntie.

Ons ideaal is om bij te dragen aan het samen met je collegae in een flow te komen waarin je samen …

Lees de volledige beschrijving

Forsa Advies vindt het haar missie Nederland beter te maken in projectmanagement. Transformatie door educatie. Door middel van uitstekende trainingen, coaching en advies bewerkstelligen wij samen met de klant duurzame ontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van effectiviteit en efficiëntie.

Ons ideaal is om bij te dragen aan het samen met je collegae in een flow te komen waarin je samen soepel, energiek en plezierig tot prachtige resultaten komt, die bijdragen aan de toekomst en het succes van je organisatie.

Om die flow te realiseren en beter te worden in het managen van projecten helpen we je het juiste leerproces te doorlopen. Leren kan plaatsvinden in een klaslokaal ondersteund met een e-learning omgeving. Echter, leren kan ook 1-op-1 gebeuren in de vorm van coaching of begeleiding. We zorgen ervoor dat je niet alleen theoretische kennis opdoet maar ook actief de juiste competenties ontwikkelt en het geleerde ervaart.

Dit leerproces is gericht op het versterken van het vermogen van jou en je organisatie om verandering te realiseren in de vorm van projecten, programma’s en portfolio’s en je daarmee onafhankelijk te maken van externe adviseurs, trainers en coaches. We lopen graag een tijdje met je op om je op weg te helpen.

Forsa Advies | Wij hanteren een persoonlijke aanpak

Het woord 'persoonlijk' komt bijzonder vaak voor in de positieve ervaringen van onze oud-cursisten. Persoonlijke aandacht en begeleiding, kennis van de dagelijkse praktijk van de cursist en het meebrengen van eigen persoonlijke ervaringen als trainer, zorgen voor hoge beoordelingen.

Veel van onze klanten komen onder andere uit de zorg, rijksoverheid, zakelijke dienstverlening, ICT, techniek, veiligheidssector, enzovoorts. Zij waarderen onze persoonlijke aanpak, aandacht, betrokkenheid en de hoge, consistente kwaliteit die we leveren.

Een uitstekende trainer | Werkzaam in de praktijk en 10+ jaar trainingservaring

Degene die de training geeft, kan de volledige ervaring maken of breken. 'Het is niet de tent, maar de vent', wordt ook weleens gezegd, als er over de kwaliteit van opleidingen gesproken wordt. Een uitstekende trainer is een trainer waarmee je chemie hebt en die ver boven de materie staat. De chemie ontstaat wanneer de trainer aansluit op de cultuur en energie van de organisatie. Ook belangrijk is dat een trainer de stof op een duidelijke en prettige manier weet over te brengen.

Onze trainers hebben allemaal 10+ jaar ervaring in het verzorgen van projectmanagementgerelateerde trainingen en het werken met projecten in de praktijk. Zij gaan met hart voor hun vak en passie om anderen te helpen in hun ontwikkeling en zoektocht naar kennis en vaardigheden.

Geen verrassingen | Onze trainingen gaan door op locatie van voorkeur

Eén van de eigenschappen die Forsa Advies als opleider uniek maakt ten opzichte van andere opleiders is ons beleid met betrekking tot het laten doorgaan van trainingen op de datum en locatie waarop een deelnemer zich heeft ingeschreven. Wij bieden trainingen aan op vier verschillende locaties verspreid door de Randstad en zorgen daarmee voor een uitstekende dekking voor een groot deel van Nederland: Den Haag (Rijswijk), Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Doordat wij een beperkt aantal trainingslocaties hanteren voor het organiseren van onze trainingen kunnen wij een hoge mate van zekerheid bieden voor het laten doorgaan van trainingen. Zo min mogelijk verrassingen dus. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er wordt afgeweken van de afgesproken data of locatie wordt dit altijd tijdig overlegt met de deelnemer. We zoeken dan samen naar een geschikte oplossing.

Goede bereikbaarheid | Wij communiceren tijdig en duidelijk

Onze communicatieve bereikbaarheid wordt ook bijzonder positief gewaardeerd door cursisten. Tijdens kantooruren bieden we een goede telefonische bereikbaarheid en afhandeling van vragen. De reactiesnelheid op e-mails is hoog, maar je kunt ook rechtstreeks met een van onze medewerkers chatten via de website. Ook de communicatie met de trainer voor vragen tijdens of na de training verloopt eenvoudig.

De gouden combinatie | Toepasbaarheid door certificering via praktische training

We bieden veel geaccrediteerde trainingen met de mogelijkheid tot certificering. Als je wilt certificeren is dat voor ons altijd een deel van het verhaal. Een internationaal erkend certificaat is een uitstekend middel om naar klanten en andere belanghebbenden te communiceren dat je bepaalde kennis hebt opgedaan. Ons streven is om je meer te leren dan de juiste multiple choice antwoorden aan te kruisen. Het is dan ook de bedoeling dat deelnemers aan het eind van een lesdag echt iets mee naar huis nemen wat ze de volgende dag in kunnen zetten in de praktijk. Wij hebben er zelf het meeste plezier in om je echt iets leren wat je kunt gebruiken om je succes in de toekomst in projecten te vergroten en niet alleen om je te helpen certificeren.

Aansprekende voorbeelden en duidelijk herkenbare casuïstiek, worden vaak als zeer positief benoemd.

Een goed en eerlijk advies

Je wensen en doelen, die je bij voorkeur samen hebt met collegae, staan centraal. Met welke methode(s) je ook aan de slag wilt, het begint bij weten wat je er mee wilt bereiken: wat is de toekomst voor je organisatie of jouw organisatieonderdeel? Waar gaat het dan al goed? En waar is ontwikkeling nodig? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden en welke methodes of werkwijze je ontwikkelwens het beste aanpakt. Dan maken samen met jou we samen een actieplan.

De juiste match vinden vereist vooraf de juiste ‘diagnose’. De adviseur van Forsa Advies is zelf een ervaren trainer op het gebied van projectmanagement en verandermanagement. Doordat de adviseur zelf ook alle trainingen volgt en stevige bedrijfskundige kennis heeft, kan deze adviseren over de beste oplossing voor het betreffende vraagstuk. Bovendien kent de adviseur de trainers goed en kan inschatten wie de best passende trainer of coach is voor het vraagstuk.

Voor teams en organisaties | Maatwerk en incompany oplossingen

Informeer vooraf op welke manier een opleider maatwerk kan leveren voor jou. Wanneer cursussen op maat worden gegeven of zeer nauwkeurig aansluiten op het niveau en de leerdoelen van de cursist, worden deze hoog gewaardeerd. Persoonlijker dan maatwerk kan het natuurlijk ook niet worden als je het over opleidingen en trainingen hebt. Soms is het bij online trainingen bijvoorbeeld mogelijk om verschillende modules te volgen en onderdelen over te slaan op basis van voorkennis of ervaring.

8,9
Gemiddeld cijfer voor Forsa Advies
Gebaseerd op 487 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Allan van der Ree
mng. Uitvoering Regeling
8
Leading SAFe

"Training zeer nuttig en voor mij direct te plaatsen met waar we binnen onze organisatie mee bezig zijn.
Trainer zeer kundig en plezierig om naar te luisteren en dat is maar goed ook want het is veel theorie." - 23-09-2021 15:16

"Training zeer nuttig en voor mij direct te plaatsen met waar we binnen onze organisatie mee bezig zijn. Trainer zeer kundig en plezierig om… alles lezen - 23-09-2021 15:16

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"leuk om nieuwe dingen te leren en hier wist ik echt nog niets van.
Daarnaast werd de training door Douwe heel levendig gegeven met genoeg praktijk voorbeelden om het te laten landen. " - 23-09-2021 00:00

"leuk om nieuwe dingen te leren en hier wist ik echt nog niets van. Daarnaast werd de training door Douwe heel levendig gegeven met genoeg p… alles lezen - 23-09-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Leading SAFe

"Er is heel veel informatie en theorie naast realisme en praktijkervaring gedeeld. Er was ook ruimte voor dialoog en doordenken over de materie. De trainer had veel ervaring met en kennis van de materie. " - 20-09-2021 00:00

"Er is heel veel informatie en theorie naast realisme en praktijkervaring gedeeld. Er was ook ruimte voor dialoog en doordenken over de mater… alles lezen - 20-09-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Leading SAFe

"De training legt precies de punten op de juiste is
De trainer (Henny Portman) is inspirerend en vak bekwaam en dat draagt bij in het succes van de training
Mijn kennis is weer aangescherpt .. " - 15-09-2021 00:00

"De training legt precies de punten op de juiste is De trainer (Henny Portman) is inspirerend en vak bekwaam en dat draagt bij in het succe… alles lezen - 15-09-2021 00:00

Hey Leo, enorm bedankt voor je mooie review, ook namens Henny. Superleuk dat je er was en tot gauw. Groetjes, Tanja

- 15-09-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Leading SAFe

"Henny is een prettige begeleider: iemand met veel kennis en ervaring, maar ook open voor inzichten en discussie. Ook zijn houding ten opzichte van SAFe, maar ook andere methodieken, vond ik fijn: zijn duidelijke onderbouwing van de voordelen, zonder de nadelen uit het oog te verliezen.

Ook de facilteiten waren top: goeie ruimte en voorzieningen. Enige nadeel dat ik kan bedenken is de hoeveelheid oefeningen: er had nog iets meer vanuit casussen kunnen worden gewerkt en geoefend. " - 14-09-2021 00:00

"Henny is een prettige begeleider: iemand met veel kennis en ervaring, maar ook open voor inzichten en discussie. Ook zijn houding ten opzich… alles lezen - 14-09-2021 00:00

Hallo Anoniemp, hartelijk dank voor deze prachtige review namens Henny en de rest van het Forsa team. :-). Heel veel succes met het toepassen in de praktijk en de voorbereidingen op het examen. En tot ziens. Groetjes, Tanja

- 14-09-2021 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
IPMA-D (ook online training)

"Veel persoonlijke aandacht, tijdens de training deelde Paul veel ervaringen wat de deelnemers ook aanmoedigde om veel ervaringen te delen. Open omgeving, je werd gemotiveerd en er werd met je meegedacht hoe je zaken aan kan pakken. " - 08-07-2021 00:00

"Veel persoonlijke aandacht, tijdens de training deelde Paul veel ervaringen wat de deelnemers ook aanmoedigde om veel ervaringen te delen. O… alles lezen - 08-07-2021 00:00

Hallo Desirée, enorm bedankt ook namens Paul voor je mooie review en fijn dat je onze persoonlijke aanpak waardeert. Heel veel succes en hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 08-07-2021 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
IPMA-C (ook online training)

"Ik vond de IPMA-C training erg nuttig, door de combinatie van veel theorie op verschillende onderdelen (van rapportages en structuren tot gespreksvoering en persoonlijk leiderschap) en interactie met de deelnemers werkzaam in andere sectoren. Bovendien beviel het goed dat het een combinatie is van verschillende methodieken en frameworks: daardoor kan ik per situatie inschatten wat het meest geschikt is. " - 30-06-2021 00:00

"Ik vond de IPMA-C training erg nuttig, door de combinatie van veel theorie op verschillende onderdelen (van rapportages en structuren tot ge… alles lezen - 30-06-2021 00:00

Hallo Anoniem! Hartelijk dank voor je positieve review, ook namens Vladimir Vuk. Vergeet niet op tijd je examen te boeken. Uiterlijk 4 weken na je laatste lesdag is het meest succesvol, zeker als je die tijd gebruikt om nog te studeren en opgaven te maken in de e-learning. Heel veel succes en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tanja

- 30-06-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
MoP® Special inclusief Foundation en Practitioner examen

"Goede, duidelijke uitleg. Er is naast het doornemen van de theorie, ook ruimte om te sparren over de toepassing van MoP in de praktijk. Verder geven de opdrachten veel vertrouwen voor het examen. " - 23-06-2021 00:00

"Goede, duidelijke uitleg. Er is naast het doornemen van de theorie, ook ruimte om te sparren over de toepassing van MoP in de praktijk. Verd… alles lezen - 23-06-2021 00:00

Hallo Anoniem, hartelijk dank voor deze mooie review, ook namens trainer Paul Oldenzeel. Heel veel succes en plezier met de opgedane inzichten en skills. En hopelijk tot ziens! Groetjes, Tanja

- 23-06-2021 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Kleine groep waardoor er ruimte is voor discussie en delen van ervaringen.
Stof verdeelt over 5 weken, ruimte voor zelfstudie
Goede/duidelijke uitleg door trainer. Maar ook fijn dat hij praktijk ervaring heeft. " - 22-06-2021 00:00

"Kleine groep waardoor er ruimte is voor discussie en delen van ervaringen. Stof verdeelt over 5 weken, ruimte voor zelfstudie Goede/duidel… alles lezen - 22-06-2021 00:00

Hartelijk dank Anoniem, ook namens trainer Vladimir Vuk, voor jou positieve review. Fijn dat je die gepost hebt. Veel succes met je projecten en met het afronden van het examen. Als je nog vragen hebt, wees dan van harte welkom. :-)

- 22-06-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Verandermanagement Foundation (ook online training)

"Er is alle ruimte voor de manier waarop de groep de stof tot zich wil nemen en dat is erg prettig. Ook de manier waarop we door de lesstof heen gaan is gestructureerd maar niet perse in de volgorde van het handboek. " - 17-06-2021 00:00

"Er is alle ruimte voor de manier waarop de groep de stof tot zich wil nemen en dat is erg prettig. Ook de manier waarop we door de lesstof h… alles lezen - 17-06-2021 00:00

Hallo Iwan, super om dit te lezen. Fijn dat je tevreden bent. Heel veel succes en plezier in je toekomstige verandertrajecten en graag tot ziens. Groetjes ook namens Kitty Clerc, Tanja

- 17-06-2021 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2 AGILE® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ik van de trainer zeer vak bekwaam er werden veel praktijk voorbeelden aangehaald en besproken. Verder waren de cursus dagen interactief wat het voor mij makkelijkere maakte om de stof goed op te nemen. " - 08-06-2021 00:00

"Ik van de trainer zeer vak bekwaam er werden veel praktijk voorbeelden aangehaald en besproken. Verder waren de cursus dagen interactief wat… alles lezen - 08-06-2021 00:00

Hallo Sander, dank je wel voor het posten van je review. Heel tof. Dank ook namens je trainer, Vladimir Vuk. Veel succes met het examen en in je toekomstige projecten. groetjes, Tanja

- 08-06-2021 00:00
starstarstarstarstar
Ard van Eck
projectmanager
10
IPMA-C (ook online training)

"De reader van Forsa Advies vat de inhoud van het boek goed samen. Paul legt duidelijk en rustig uit en geeft praktijk gerichte voorbeelden en oefeningen. Kort voor het examen heeft Paul uitgebreid de tijd genomen om vragen van mij te beantwoorden. " - 07-06-2021 20:07

"De reader van Forsa Advies vat de inhoud van het boek goed samen. Paul legt duidelijk en rustig uit en geeft praktijk gerichte voorbeelden e… alles lezen - 07-06-2021 20:07

Hai Ard, enorm bedankt voor deze lovende review. Natuurlijk ook namens Paul! Heel veel succes met het toepassen van het geleerde in de praktijk. Groetjes, Tanja

- 07-06-2021 20:07
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
PRINCE2 AGILE® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Ik vind dat Prince2 met een mooi antwoord komt op de Hybride vorm van projecten doen in een Agile omgeving. De training bevat ook hele concrete voorbeelden en handvatten. Dat maakt de training sterk en goed toepasbaar in de praktijk. " - 03-06-2021 00:00

"Ik vind dat Prince2 met een mooi antwoord komt op de Hybride vorm van projecten doen in een Agile omgeving. De training bevat ook hele concr… alles lezen - 03-06-2021 00:00

Hallo Anoniem, dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat PRINCE2 Agile goed is bevallen. Heel veel succes en plezier ermee in de praktijk en hopelijk tot kijk! Groetjes, Tanja

- 03-06-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
IPMA-D (ook online training)

"Goede balans tussen theorie en praktijk. Vladimir is een geweldige docent. Het boek is regelmatig taai maar daar kan Forsa niets aan doen. Ook de taaie stof kwam goed over in de les. " - 03-06-2021 00:00

"Goede balans tussen theorie en praktijk. Vladimir is een geweldige docent. Het boek is regelmatig taai maar daar kan Forsa niets aan doen. O… alles lezen - 03-06-2021 00:00

Hallo Maarten, hartelijk dank voor je mooie review namens Vladimir en mijzelf. Hier doen we het voor. Heel veel succes en hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 03-06-2021 00:00
starstarstarstarstar
Anoniem
10
PRINCE2 AGILE® Practitioner incl. examen (ook online training)

"Bijzonder ervaren trainer. Perfect georganiseerde en goed verzorgde training. Veel van geleerd en geslaagd voor het examen en nu in bezit van PRINCE2 Agile? Practitioner Certificate in Agile Project Management! " - 19-05-2021 00:00

"Bijzonder ervaren trainer. Perfect georganiseerde en goed verzorgde training. Veel van geleerd en geslaagd voor het examen en nu in bezit va… alles lezen - 19-05-2021 00:00

Hallo Ilija, het was heel fijn om deze training voor jou en je collega's te mogen verzorgen. Dank voor het vertrouwen namens Vladimir en mijzelf en graag tot ziens!

- 19-05-2021 00:00
starstarstarstarstar
Anoniem
10
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Veel aandacht voor het individu, de stof wordt in behapbare brokken toegelicht, gezellig, veel praktijkvoorbeelden, ruimte om eigen cases te gebruiken en veel flexibiliteit voor collegas die digitaal de training volgen. Douwe maakt de trainingen goed op maat. Top! " - 27-04-2021 00:00

"Veel aandacht voor het individu, de stof wordt in behapbare brokken toegelicht, gezellig, veel praktijkvoorbeelden, ruimte om eigen cases te… alles lezen - 27-04-2021 00:00

Hallo Marleen, hartelijk dank voor je mooie review, ook namens Douwe! Wat leuk om dit te lezen. Veel succes en plezier met de opgedane inzichten en vaardigheden. Hopelijk tot ziens voor een vervolg. Groetjes, Tanja

- 27-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2 AGILE® Foundation incl. examen (ook online training)

"De cursus biedt goede handvaten om een project mee aan te pakken. Verder is de structuur van de training ook goed opgezet, waarin elke van de 4 avonden iets verder wordt ingezoomd op PRINCE2 Agile. " - 20-04-2021 00:00

"De cursus biedt goede handvaten om een project mee aan te pakken. Verder is de structuur van de training ook goed opgezet, waarin elke van d… alles lezen - 20-04-2021 00:00

Hallo Stijn, superbedankt, ook namens Vladimir! Fijn dat je ook in de avonduren je aandacht er goed bij hebt weten te houden. :-)

- 20-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Verandermanagement Foundation (ook online training)

"de opzet van de lesdagen voelt logisch en is goed te volgen.
Vladimir is prettig als trainer en heeft genoeg eigen ervaring om uit te putten. Hij koppelt de verschillende theorien/lessen gemakkelijk aan elkaar waardoor je samenhangt gaat zien en het geheel gaat begrijpen. Leuk om wat meer praktijk voorbeelden van mijzelf en andere cursisten te kunnen bespreken zodat het geleerde ook wat meer praktisch wordt.

Daarnaast is de sfeer ontspannen en er is ook tijd voor een grapje. Er zijn voldoende pauzes om even de tijd te nemen om alle informatie te laten bezinken. " - 19-04-2021 00:00

"de opzet van de lesdagen voelt logisch en is goed te volgen. Vladimir is prettig als trainer en heeft genoeg eigen ervaring om uit te putt… alles lezen - 19-04-2021 00:00

Hallo Anoniem, hartelijk dank voor je review ook namens Vladimir. Groetjes, Tanja

- 19-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"De training had een zeer open milieu waar het mogelijk was veel te vragen, opmerkingen te maken, luchtige gesprekken te voeren en grappige momenten te ervaren. Erwin gaf een duidelijk beeld van Prince2 en tijdens de tweede trainingsdag viel veel op zijn plaats wat hij goed kon uitleggen. " - 15-04-2021 00:00

"De training had een zeer open milieu waar het mogelijk was veel te vragen, opmerkingen te maken, luchtige gesprekken te voeren en grappige m… alles lezen - 15-04-2021 00:00

Dank voor je enthousiaste review en je deelname, ook namens Erwin Raemakers! :-)

- 15-04-2021 00:00
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online training)

"Ron staat open voor reacties vanuit de deelnemers
past waar nodig structuur van de training aan
plaatst waar mogelijk de onderwerpen in de voor ons actuele situatie bij ons bedrijf

" - 01-04-2021 00:00

"Ron staat open voor reacties vanuit de deelnemers past waar nodig structuur van de training aan plaatst waar mogelijk de onderwerpen in de… alles lezen - 01-04-2021 00:00

Hallo Anoniem,
Hartelijk dank voor je review op de PRINCE2 foundation training in de virtual classroom, ook namens Ron. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel succes in de praktijk en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tanja

- 01-04-2021 00:00

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Dick Pondman - Uw enthousiaste realist in ICT Service Management
Dick Pondman
Uw enthousiaste realist in ICT Service Management
8,4
Erwin Raemakers - Durf je de projectmanagement-uitdaging aan?
Erwin Raemakers
Durf je de projectmanagement-uitdaging aan?
8,7
Joep de Munnik - Verbeter uw projectmatig werken door (ook) aandacht te besteden aan 'zachte' vaardigheden
Joep de Munnik
Verbeter uw projectmatig werken door (ook) aandacht te besteden aan 'zachte' vaardigheden
8,5
Kitty Clerc - Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
Kitty Clerc
Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
9,8
Paul Oldenzeel - De volgende dag aan de slag met wat je in de training leert
Paul Oldenzeel
De volgende dag aan de slag met wat je in de training leert
9
Ron Seegers - Resultaat en inzicht in projecten op een leuke manier
Ron Seegers
Resultaat en inzicht in projecten op een leuke manier
9
Tanja van den Akker - Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
Tanja van den Akker
Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
9
Vladimir Vuk - Plezier en resultaat in projectmanagement!
Vladimir Vuk
Plezier en resultaat in projectmanagement!
9

Trainers

Kitty Clerc - Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
Kitty Clerc
Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
9,8
Tanja van den Akker - Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
Tanja van den Akker
Mijn missie: Nederland beter maken in projecten
9

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 24.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 22.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!