BiSL® Foundation (ook online training)

Tijdsduur
Trainers
Dick PondmanJan Heunks
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

BiSL® Foundation (ook online training)

Forsa Advies
Logo van Forsa Advies
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Forsa Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 613 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,4
Gemiddeld cijfer voor BiSL® Foundation (ook online training)
Gebaseerd op 20 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
BiSL® Foundation (ook online training)

"Tijdens de trainingsdagen krijg je een goede samenvatting van het BiSL boek. Deze samenvatting vond ik heel handig als voorbereiding op het examen. Je hoeft dan niet alle hoofdstukken opnieuw te lezen uit het boek. Wat ik ook prettig vond tijdens de training is dat het praktijkgericht was. Het boek is heel theoretisch. Als je dit vertaalt naar de praktijk, dan wordt het makkelijker om alles te onthouden en in de praktijk toe te passen. " - 08-02-2022 00:00

"Tijdens de trainingsdagen krijg je een goede samenvatting van het BiSL boek. Deze samenvatting vond ik heel handig als voorbereiding op het … alles lezen - 08-02-2022 00:00

Hallo Anoniem, hartelijk dank voor deze mooie review! Ook namens de trainer. En hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 08-02-2022 00:00

Startdata en plaatsen

placeForsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK
24 sep. 2024 tot 1 okt. 2024
Toon rooster
event 24 september 2024, 09:00-17:00, Forsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK, -
event 1 oktober 2024, 09:00-17:00, Forsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK, -
placeForsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK
13 nov. 2024 tot 20 nov. 2024
Toon rooster
event 13 november 2024, 09:00-17:00, Forsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK, -
event 20 november 2024, 09:00-17:00, Forsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK, -

Beschrijving

Onze missie is Nederland beter maken in het projecten.

Hiertoe bieden we u effectieve trainingen, advies, begeleiding en coaching. Neemt u voor een op maat gemaakt advies voor uw organisatie en uw leerdoelen vrijblijvend contact op met ons.

Business information Services Library (BiSL) is een raamwerk voor het inrichten of verbeteren van informatiemanagement gezien vanuit de business. BiSL sluit goed aan op het ITIL® raamwerk dat IT-dienstverleners veelal gebruiken.

In deze BiSL-basistraining leer je de beginselen van informatiemanagement en functioneel beheer kennen. Na afloop heb je (meer) inzicht in de positie, processen, verbanden en principes van professioneel informatiemanagement in het algemeen en voor functioneel beheer in het bijzonder.

Waarom BISL Foundation volgen bij Forsa Advies?

 • Je volgt de training bij een door APMG-International geaccrediteerde opleider; je krijgt up-to-date lesmateriaal, vakkundige trainers…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BiSL, BiSL Foundation, Netwerken (IT), Netwerkmanagement / Netwerkbeheer en BiSL Next.

Onze missie is Nederland beter maken in het projecten.

Hiertoe bieden we u effectieve trainingen, advies, begeleiding en coaching. Neemt u voor een op maat gemaakt advies voor uw organisatie en uw leerdoelen vrijblijvend contact op met ons.

Business information Services Library (BiSL) is een raamwerk voor het inrichten of verbeteren van informatiemanagement gezien vanuit de business. BiSL sluit goed aan op het ITIL® raamwerk dat IT-dienstverleners veelal gebruiken.

In deze BiSL-basistraining leer je de beginselen van informatiemanagement en functioneel beheer kennen. Na afloop heb je (meer) inzicht in de positie, processen, verbanden en principes van professioneel informatiemanagement in het algemeen en voor functioneel beheer in het bijzonder.

Waarom BISL Foundation volgen bij Forsa Advies?

 • Je volgt de training bij een door APMG-International geaccrediteerde opleider; je krijgt up-to-date lesmateriaal, vakkundige trainers en een uitstekende dienstverlening rondom de training.
 • Deelnemers waarderen onze trainingen met een 8.9 op vergelijkingssites.
 • Onze trainers combineren jarenlange ervaring in de praktijk met geweldige trainersvaardigheden.
 • Een gedegen examenvoorbereiding en een hoog slagingspercentage.
 • Je krijgt toegang tot een effectieve online examenoefenomgeving.

Voor wie?

Je bent enige tijd werkzaam op het gebied van functioneel beheer, in onderhoud en vernieuwing van applicaties, als uitvoerende of als leidinggevende voor functioneel beheer of informatiemanagement.

Er zijn geen specifieke certificaten nodig als voorkennis. Voldoe je niet aan het profiel en heb je wel interesse in deze training? Wij adviseren je graag.

Leerdoelen BISL Foundation training

Deze training beoogt bij te dragen aan de volgende doelstellingen:

 • De context van het BiSL raamwerk te kunnen uitleggen, en dan in het bijzonder wat de onderlinge verhoudingen zijn tussen beheerbusiness informatiemanagement, IT-infrastructuur management en applicatiemanagement en wat de relatie is tussen BiSL en andere modellen en methoden, zoals ASL en ITIL.
 • Het raamwerk, de termen en de structuur van BiSL te kunnen duiden en kort te kunnen toelichten.
 • Aan te geven hoe het toepassen van BiSL kan bijdragen aan het oplossen van problemen op het sturende en operationele niveau van het werkgebied van informatiemanagement en functioneel beheer.
 • Aan te geven wat de valkuilen en aandachtspunten zijn bij het in gebruik nemen van BiSL en aan te geven hoe die kunnen worden voorkomen of verholpen.
 • De toegevoegde waarde van informatiemanagement, functioneel beheer en van het werken op basis van BiSL voor de gebruikers- en ICT-organisatie te kunnen aangeven.
 • Voorbereid zijn op het BiSL Foundation examen.

Tijdsduur en prijzen van de BISL Foundation training

Deze training bestaat uit twee lesdagen. De tijd tussen de bijeenkomsten kun je gebruiken om het geleerde te laten bezinken en toe te passen in de praktijk. 

De trainingsprijs is € 905. Dit is inclusief het lesboek, geaccrediteerd lesmateriaal, onze e-learning en een plezierige leslocatie met betaalbare parkeergelegenheid, een goede bereikbaarheid met OV en een vergaderarrangement. Dit arrangement bestaat uit lunch, koffie, thee, water, frisdrank en lekkers. Allerlei dieetopties beschikbaar zoals vega(n).

Het BiSL Foundation examen is optioneel en niet in de prijs inbegrepen. Je kunt deze bijbestellen voor € 245. Het examen kun je op Proctor basis afleggen.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Onderwerpen BISL Foundation training

De training bestaat uit een gedeelte theorie, interactie en oefeningen waarin je met de behandelde materie aan de slag gaat. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen:

 • Inleiding op business informatiemanagement.
 • De positie van functioneel beheer in dit veld.
 • Het BiSL-model en de toepassing daarvan in de praktijk.
 • Procescluster Gebruiksbeheer.
 • Procescluster Functionaliteitenbeheer.
 • Verbindende processen op uitvoerend niveau.
 • Procescluster Sturende processen.
 • De richtinggevende processen.
 • Relaties en samenwerking met de andere ICT-beheergebieden.
 • Invoering van BiSL in de organisatie.
 • Effecten van BiSL.
 • Examentraining met e-learning én in de les. 

Studiebelasting en lesmethode in de BISL Foundation training

De studiebelasting bestaat uit voorbereiding per les en studie voor het examen na afloop van de training. Dit is in totaal circa 16 uur. Aan de hand van een casus met oefeningen worden de belangrijkste elementen van de methodiek begrijpelijk gemaakt.

Trainingsmateriaal 

Het trainingsmateriaal bestaat uit het lesboek 'BiSL - een framework voor business informatiemanagement' (3de editie) van Remco van der Pols, de presentatie, de opdrachten en antwoordindicaties en een verklarende woordenlijst en een overzicht van de exameneisen. Daarnaast ontvang je een toegangscode voor onze e-learning met oefenexamenvragen. Deze tool helpt je effectief, efficiënt en op een prettige manier te studeren.

Examen en certificaten BISL Foundation

Na afloop van de training ben je voorbereid op het officiële APMG examen BiSL Foundation. Het Foundation examen duurt 60 minuten en bestaat uit 40 multiplechoice vragen en is Nederlandstalig. Je moet minimaal 26 vragen correct beantwoorden (65%). Dit is een gesloten boek examen. APMG International heeft de exameneisen opgesteld en is verantwoordelijk hiervoor.

Forsa Advies kan dit examen bij je afnemen na afloop van een training. Bij open inschrijvingen leg je het examen online, proctor examen af. Je hebt een jaar de tijd om het examen op een tijdstip en locatie van jouw keuze af te leggen. Lees meer over hoe het werkt op onze proctor pagina.

Je ontvangt een Forsa Advies certificaat van deelname bij 75% of meer aanwezigheid. Het examen levert het digitale BiSL Foundation certificaat van APMG.

In-company en maatwerk

Deze training en het bijbehorende examen kunnen wij op in-company basis verzorgen, dus bij jou op locatie en exclusief voor jou en je collega’s. Leslocatie, lesdata en lestijden in overleg. Ook is maatwerk mogelijk in de vorm van een casus op maat en/of het combineren van bijvoorbeeld BISL en ITIL4. Vanaf vier deelnemers is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te overwegen. Wij maken hiervoor graag een offerte.

Vervolgtrainingen

Verder kun je je kennis uitbreiden met de trainingen BiSL Advanced, ITIL4® Foundation voor het inrichten van servicemanagement en/of de ASL® Foundation voor het applicatiemanagement van informatiesystemen.

Bij in-company trajecten kun je ook kiezen voor een maatwerk workshop om jou en jouw collegae te begeleiden in het verder toepassen van de methodiek verder toegespitst op jouw omgeving.

Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis persoonlijk advies gebaseerd op jouw wensen en jouw situatie.

BiSL® and ASL are Registered Trade Marks of ASL BiSL Foundation. ITIL® is a Registered Trade Mark of AXELOS limited

 2023-04-19 TvdA

8,4
Gemiddeld cijfer voor BiSL® Foundation (ook online training)
Gebaseerd op 20 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
BiSL® Foundation (ook online training)

"Tijdens de trainingsdagen krijg je een goede samenvatting van het BiSL boek. Deze samenvatting vond ik heel handig als voorbereiding op het examen. Je hoeft dan niet alle hoofdstukken opnieuw te lezen uit het boek. Wat ik ook prettig vond tijdens de training is dat het praktijkgericht was. Het boek is heel theoretisch. Als je dit vertaalt naar de praktijk, dan wordt het makkelijker om alles te onthouden en in de praktijk toe te passen. " - 08-02-2022 00:00

"Tijdens de trainingsdagen krijg je een goede samenvatting van het BiSL boek. Deze samenvatting vond ik heel handig als voorbereiding op het … alles lezen - 08-02-2022 00:00

Hallo Anoniem, hartelijk dank voor deze mooie review! Ook namens de trainer. En hopelijk tot ziens. Groetjes, Tanja

- 08-02-2022 00:00
starstarstarstarstar
Silvia Singerling
10
BiSL® Foundation (ook online training)

"Ik heb de online BISL training gevolgd. Goede docent die ook om de leerstof heen vertelde. Veel gehad aan de extra trainingen voor het examen.
Forsa reageert snel op vragen en is alert op goed verloop van de training. Er wordt tussentijds naar je ervaring gevraagd." - 30-05-2020 18:08

"Ik heb de online BISL training gevolgd. Goede docent die ook om de leerstof heen vertelde. Veel gehad aan de extra trainingen voor het exame… alles lezen - 30-05-2020 18:08

Hallo Silvia, enorm bedankt voor deze enthousiaste reactie! Ook namens Dick natuurlijk. Heel veel succes en hopelijk tot kijk. Groetjes, Tanja

- 30-05-2020 18:08
starstarstarstarstar_half
Ronald Pothuizen
Functioneel beheerder
9
BiSL® Foundation (ook online training)

"Duidelijke uitleg, goede voorbeelden. De training leek in het begin erg snel te gaan, maar door de ingebouwde herhaalmomenten kwam alle stof goed aan bod en deze bleef ook goed hangen.
De trainer: Goede kennisoverdracht, vriendelijk en kennis van zaken." - 13-11-2019 07:38

"Duidelijke uitleg, goede voorbeelden. De training leek in het begin erg snel te gaan, maar door de ingebouwde herhaalmomenten kwam alle stof… alles lezen - 13-11-2019 07:38

Hallo Ronald, top! Hartelijk dank voor deze geweldige review. En fijn dat we nog meer voor je organisatie mogen betekenen. Groetjes ook namens Jan Heunks, Tanja van den Akker

- 13-11-2019 07:38
starstarstarstar_borderstar_border
Hester Schaap
Functioneel Beheer Corsa
6
BiSL® Foundation (ook online training)

"Trainer Dick Pondman is een hele toegankelijke, aardige, kundige trainer. De inhoudelijke stof vond ik moeilijk, de zinnen telang, de woorden te abstract. Hierdoor kon ik de stof me niet eigen maken en heb ik geen examen kunnen doen." - 26-03-2019 07:11

"Trainer Dick Pondman is een hele toegankelijke, aardige, kundige trainer. De inhoudelijke stof vond ik moeilijk, de zinnen telang, de woorde… alles lezen - 26-03-2019 07:11

Hallo Hester, wat jammer dat je niet 100% tevreden bent over de training! Ik zie dat je op ons evaluatieformulier 4 van de 5 sterren hebt gegeven voor zowel het lesmateriaal als de training overall, dus ik ben een beetje verrast door deze review online. Ik zal je benaderen om te kijken wat we hierin kunnen verbeteren. Al is het lesboek en de stof in principe voorgeschreven bij de certificering zoals deze is ontwikkeld door de ASL/BISL stichting in samenwerking met het internationale APMG-International. Dat kunnen wij als opleider dus niet zo maar veranderen. En we willen je natuurlijk ook zo goed mogelijk voorbereiden op het examen. Enfin, laten we even contact hebben en kijken wat we kunnen doen. Met vriendelijke groet, Tanja van den Akker

- 26-03-2019 07:11
starstarstarstarstar_border
Antonette Otten
Senior Key user
8
BiSL® Foundation (ook online training)

"Door de interactieve invulling van de lesstof kon ik de droge lesstof linken aan de praktijk.
Hierdoor werd het gemakkelijker om de begrippen te snappen en me goed voor te bereiden op het examen.
" - 23-11-2017 11:16

"Door de interactieve invulling van de lesstof kon ik de droge lesstof linken aan de praktijk. Hierdoor werd het gemakkelijker om de begripp… alles lezen - 23-11-2017 11:16

Hallo Antonette, enorm bedankt voor jouw positieve review, ook namens Dick. Fijn dit te horen. We wensen je veel plezier met het geleerde in de praktijk en hopen je snel weer eens terug te zien. Met vriendelijke groet, Tanja van den Akker

- 23-11-2017 11:16
starstarstarstarstar
Ben Knol
Functioneel applicatiebeheerder en adviseur
10
BiSL® Foundation (ook online training)

"Dick wist op goede wijze de stof met praktijk- en inhoudelijke voorbeelden helder te maken. Hierdoor kan BISL bijdragen aan een goede informatiemagement. Locatie in Eindhoven was prima verzorgd en goed bereikbaar. " - 23-11-2017 11:00

"Dick wist op goede wijze de stof met praktijk- en inhoudelijke voorbeelden helder te maken. Hierdoor kan BISL bijdragen aan een goede inform… alles lezen - 23-11-2017 11:00

Hallo Ben, goed dit te horen en wat een mooi cijfer! Hartelijk dank hiervoor. Ik zal de complimenten doorgeven aan Aristo Eindhoven. Hopelijk tot ziens. Met vriendelijke groet, Tanja van Akker

- 23-11-2017 11:00
starstarstarstar_halfstar_border
Janine van de Velde
Projectleider verbetering functioneel beheer
7
BiSL® Foundation (ook online training)

"Bisl is een goed model om de kaders aan te geven voor de rollen in de verschillende lagen. Het heeft mij handvaten gegeven tbv het verbeteren van het functioneel beheer. Knap dat je als leraar bij relatief saaie theoretische lesstof toch de mensen bij de lees weet te houden. " - 17-10-2017 16:53

"Bisl is een goed model om de kaders aan te geven voor de rollen in de verschillende lagen. Het heeft mij handvaten gegeven tbv het verbetere… alles lezen - 17-10-2017 16:53

Hallo Janine, dank voor je review. Heel veel succes met het geleerde! Met vriendelijke groet, Tanja

- 17-10-2017 16:53
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
BiSL® Foundation (ook online training)

"Duidelijke uitleg over het BISL model gekregen tijdens de klassikale lessen. Met de online oefeningen de stof eigen gemaakt het examen kunnen oefenen. Het boek heb ik gelezen, maar het taalgebruik mag van mij in het boek wel wat eenvoudiger en minder formeel.

Door BISL heb ik meer inzicht in het beheer van de bedrijfsinformatie. " - 06-07-2017 10:59

"Duidelijke uitleg over het BISL model gekregen tijdens de klassikale lessen. Met de online oefeningen de stof eigen gemaakt het examen kunne… alles lezen - 06-07-2017 10:59

starstarstarstarstar_half
Aryen Pellikaan
Microsoft Dynamics CRM Consultant, trainer en applicatiebeheerder voor non-profit-organisaties
9
BiSL® Foundation (ook online training)

"Geen man van het boekje, maar van de ervaring. Hij weet dat op een levendige manier over te brengen. Zo blijft het geen droge stof maar kun je er in de praktijk wat mee!" - 07-02-2017 12:56

"Geen man van het boekje, maar van de ervaring. Hij weet dat op een levendige manier over te brengen. Zo blijft het geen droge stof maar kun … alles lezen - 07-02-2017 12:56

Hai Aryen, enorm bedankt voor jouw review. En we zijn zeer vereerd dat je ook deze training bij ons hebt geboekt. Heel veel plezier van de behaalde certificaten en succes in de praktijk! Groetjes ook namens Dick, Tanja

- 07-02-2017 12:56
starstarstarstarstar_border
Dick Braam
Informatiemanager - Projectmanager bij gemeente Leiden
8
BiSL® Foundation (ook online training)

"BiSL is een musthave voor elke functioneel beheerder en informatiemanager. Dick heeft veel ervaring die hij op een vanzelfsprekende manier in de training verwerkt.
Forsa is een prima bedrijf om mee samen te werken - ze gaan professioneel en betrokken te werk. " - 13-11-2016 11:50

"BiSL is een musthave voor elke functioneel beheerder en informatiemanager. Dick heeft veel ervaring die hij op een vanzelfsprekende manier i… alles lezen - 13-11-2016 11:50

Hallo Dick, fijn dat we jou ook in deze training mochten ontvangen en hartelijk dank voor jouw positieve review. Wat is er nog nodig om van deze 8 een 10 te maken? :-) Hartelijke groet, Tanja

- 13-11-2016 11:50
starstarstarstarstar_border
Joke van der Droft
Strategisch adviseur informatibeleid
8
BiSL® Foundation (ook online training)

"Een enthousiaste docent, die veel voorbeelden gaf en ook discussie aanging met ons. Gelukkig was de training daardoor meer dan alleen maar sheets bespreken.
Oefenmateriaal op papier en via internet was een goede ondersteuning om kennis eigen te maken." - 02-11-2016 15:12

"Een enthousiaste docent, die veel voorbeelden gaf en ook discussie aanging met ons. Gelukkig was de training daardoor meer dan alleen maar s… alles lezen - 02-11-2016 15:12

starstarstarstar_borderstar_border
Heleen van Dokkumburg
Functioneel Beheerder
6
BiSL® Foundation (ook online training)

"Goede discussies gevoerd in de groep. Dat was ook wel nodig voor de afwisseling want de stof was behoorlijk taai. Het felbegeerde diploma is gehaald! 2 dagen les was geen overbodige luxe gezien de hoeveelheid leerstof. Dick heeft er veel aan gedaan om alles duidelijk te maken." - 20-06-2016 10:09

"Goede discussies gevoerd in de groep. Dat was ook wel nodig voor de afwisseling want de stof was behoorlijk taai. Het felbegeerde diploma is… alles lezen - 20-06-2016 10:09

Hallo Heleen, hartelijk dank voor je review en van harte gefeliciteerd met het behalen van je BISL certificaat. Dat is alvast in de pocket. Is er iets wat we kunnen veranderen aan de training om dit een dikke 10 waard te maken voor jou? :-) Met vriendelijke groetjes, Tanja

- 20-06-2016 10:09
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9

"Prossionele trainers, die naast het boek bakken aan ervaring meenemen , zodat toepassing in de praktijk ook een duidelijk beeld heeft." - 24-11-2014 00:00

"Prossionele trainers, die naast het boek bakken aan ervaring meenemen , zodat toepassing in de praktijk ook een duidelijk beeld heeft. " - 24-11-2014 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
BiSL® Foundation (ook online training)

"De training wordt gegeven door een zeer ervaren trainer, die die theorie 'tot leven' weet te brengen. Je wordt op een goede en efficiente manier 'klaar gestoomd' voor het examen. Uitgaande van enige zelfstudie kan het resultaat - slagen voor je examen - haast niet uitblijven! Complimenten aan Forsa Advies voor de perfecte organisatie!" - 23-05-2013 11:34

"De training wordt gegeven door een zeer ervaren trainer, die die theorie 'tot leven' weet te brengen. Je wordt op een goede en efficiente ma… alles lezen - 23-05-2013 11:34

starstarstarstarstar_half
Anoniem
Lead engineer
9
BiSL® Foundation (ook online training)

"De cursus werd in-company gegeven. De docent wist de materie m.b.v. praktijk voorbeelden op een goede manier over te brengen. Ook konden wij een eigen casus inbrengen wat leerzaam was voor de groep. " - 05-05-2013 20:10

"De cursus werd in-company gegeven. De docent wist de materie m.b.v. praktijk voorbeelden op een goede manier over te brengen. Ook konden wij… alles lezen - 05-05-2013 20:10

starstarstarstarstar_half
Marcel Schapers
9
BiSL® Foundation (ook online training)

"Forsa Advies is een betrouwbare opleider als het gaat om ITIL, BiSL, PRINCE2 of IPMA. De trainingen zijn kleinschalig en de docenten kunnen vragen beantwoorden met voorbeelden uit hun eigen praktijk. " - 21-12-2012 17:01

"Forsa Advies is een betrouwbare opleider als het gaat om ITIL, BiSL, PRINCE2 of IPMA. De trainingen zijn kleinschalig en de docenten kunnen … alles lezen - 21-12-2012 17:01

starstarstarstarstar_border
Raymond Hofstra
Informatie Analist
8
BiSL® Foundation (ook online training)

"Tijdens de training wordt (indien gewenst) ingegaan om voorbeelden uit de praktijk. hoe gaat men om met verzoeken, welke verzoeken zouden met de functioneel beheer pet moeten worden bekeken etc.Verder is het een gedegen voorbereiding op eventuele examen." - 25-04-2012 08:01

"Tijdens de training wordt (indien gewenst) ingegaan om voorbeelden uit de praktijk. hoe gaat men om met verzoeken, welke verzoeken zouden me… alles lezen - 25-04-2012 08:01

starstarstarstarstar_half
Stijn Minneboo
9,2
BiSL® Foundation (ook online training)

"Goede, ervaren trainer die heel duidelijk de brug kon slaan tussen de theorie en de parktijk. Door de kleinschalige opzet kreeg iedere cursist ruim de aandacht en was er tijd en ruimte voor discussie en het uitwisselen van ervaringen." - 08-06-2011 08:59

"Goede, ervaren trainer die heel duidelijk de brug kon slaan tussen de theorie en de parktijk. Door de kleinschalige opzet kreeg iedere cursi… alles lezen - 08-06-2011 08:59

starstarstarstarstar_half
Wim van den Bosch (ITMsupport)
8,8
BiSL® Foundation (ook online training)

"Met name de persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en zeer prettige sfeer is typerend voor de training. Interactie is door de kleinschaligere opzet veel beter mogelijk en hierdoor is er meer gelegenheid om de theorie te spiegelen met je eigen situatie. De trainer was zeer ervaren en wist ook de brug te slaan tussen theorie en praktijk.
Kortom, een zeer goede training waar ik veel kennis heb opgedaan." - 17-08-2010 20:27

"Met name de persoonlijke aandacht, individuele begeleiding en zeer prettige sfeer is typerend voor de training. Interactie is door de kleins… alles lezen - 17-08-2010 20:27

starstarstarstarstar_border
J.J. Rijsdijk
8
BiSL® Foundation (ook online training)

"Het grote pluspunt van deze training was de kleinschalige opzet. Doordat er een handjevol cursisten was, kon iedere individuele cursist veel aandacht krijgen." - 05-07-2010 07:21

"Het grote pluspunt van deze training was de kleinschalige opzet. Doordat er een handjevol cursisten was, kon iedere individuele cursist veel… alles lezen - 05-07-2010 07:21

Dick Pondman
Dick Pondman
Uw enthousiaste realist in ICT Service Management
8,4

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Forsa Advies, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.